Fren Yapan Minibüs Otoyolu Birbirine Katti Açiklamasi 2'Si Turist 6 Yarali

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 3 araçli zincirleme kazada 2’si Alman 6 kisi yaralandi. Güvenlik kamerasina yansiyan kazada, arkadan gelen araçlar kaza yapan araçlara çarpmamak için etrafa kaçtigi görüldü.

Fren Yapan Minibüs Otoyolu Birbirine Katti Açiklamasi 2'Si Turist 6 Yarali
Kaza; Alanya-Manavgat D-400 Karayolunda meydana geldi. Alinan bilgiye göre; Alanya istikametinden Manavgat istikametine gitmekte olan Mustafa Tuncer’in kullandigi 07 BBD 048 plakali minibüs, ayni istikamette seyir halindeyken aniden yavaslayan Mehmet Ali Kaya’nin kullandigi 31 ZL 006 plakali panelvan araca arkadan çarpti. Ardindan ise yine ayni istikamette giden Hüseyin Kara’nin kullandigi 07 EVT 50 plakali hafif ticari araç da önünde kaza yapan minibüse arkadan çarpti.

3 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda araç sürücülerinden Mustafa Tuncer ve Mehmet Ali Kaya ile araçlarda yolcu olarak bulunan Alman turistler Melannie Ellen Schefter, Helga Hermine Wolff Schfter, Tuncay Güngör, Erol Kara, Mustafa Kara ve Mehmet Koçtas yaralandi. Yaralilar, saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan ambulanslarla Manavgat’ta bulunan hastanelere sevk edildi.

Kaza ani ise güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Güvenlik kamerasina yansiyan kazada, arkadan gelen araçlar kaza yapan araçlara çarpmamak için etrafa kaçtigi görüldü.

Kaynak: İHA