Depremden Etkilenen 11 Ilin Türküleri Seslendirildi

Erbaa Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu 6 Subat depremlerinden etkilenen 11 ilin türküleriyle konser verdi.

Depremden Etkilenen 11 Ilin Türküleri Seslendirildi
19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayraminda yapilmasi planlanan ancak Sirnak’ta sehit olan askerler nedeniyle ertelenen konser dün aksam gerçeklestirildi.

Depremden etkilenen 11 ilin türkülerini seslendiren koronun konserine Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl, ilçe protokolü ve çok sayida vatandas katildi.

Birbirinden güzel türkülerin seslendirildigi konser Erbaa Belediyesi bünyesinde kurs alan kursiyerlerin zeybek gösterisiyle sona erdi.

"Depremde kaybettiklerimizi rahmetle aniyoruz"

Koro üyelerinin ve folklor ekibinin özveriyle çalisip güzel bir program gerçeklestirdigini belirten Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl “Depremde kaybettiklerimizi rahmetle aniyoruz. Insallah böyle büyük acilari, böyle büyük kayiplari rabbim insanliga yasatmasin diyorum. 11 ilimizi anmak adina çok güzel bir program düzenledi korumuz. Ben özellikle emek harcayip, özveriyle çalisip ailesinden, çocugundan zaman ayiran koromuza ve kiymetli Aynur hocamiza sizler adina tesekkür ediyorum. Gerçekten özveriyle çalisiyor, hazirlaniyorlar. Onlarin bu özverisi bize umut oluyor, gelecege umut oluyor. Sanata, kültüre; birligine, beraberligine umut oluyor. Folklor ekibimiz bugün çok güzel bir oyun sergiledi. Ben Erdal hocam basta olmak üzere diger hocalarima, arkadaslarima folklor ekibinde bulunan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA