Denizli'de Muhtaç, Yasli Ve Çocuklara Kurban Bagisi Çagrisi

Denizli Yetim, Aciz ve Muhtaçlari Koruma Vakfi (DEYAV), her sene oldugu gibi bu sene de Kurban bagisi kampanyasini baslatti. DEYAV araciligi ile gerçeklestirilen kurban bagislari usulüne uygun sekilde, veteriner gözetiminde kestirilerek Denizli’de ihtiyaci olan vatandaslara dagitiliyor.

Denizli'de Muhtaç, Yasli Ve Çocuklara Kurban Bagisi Çagrisi


Kurban Bayrami’nin yaklasmasi ile Kurban bagislari da basladi.

Denizli Yetim, Aciz ve Muhtaçlari Koruma Vakfi (DEYAV) da gerçeklestirdigi yardim kampanyasi ile kurban bagislarinin ihtiyaç sahiplerine ulasmasina aracilik ediyor. Bagis yapmak isteyenler, DEYAV araciligi ile gerçeklestirecekleri kurban bagisi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi’na bagli Huzurevi, Çocuk Yuvasi, Çocuk Evleri gibi kuruluslara yardim elini uzatabiliyor.

Bu yil yapilan piyasa degerlendirmesine göre uygun kurban fiyatinin 6 bin lira olarak belirlendigi DEYAV’da, satin alinan kurbanliklar dinen uygun ve veteriner gözetiminde titizlikle kesiliyor.

DEYAV Vakfi’nin araciligi ile hayir yapmak isteyen vatandaslar, hem güvenli hem de uygun sartlarda Denizli’deki çocuklarin ve yaslilarin et ihtiyacini karsilayabiliyor.

Banka Kanali Ile Bagis Yapilabiliyor

Kurban bagisi yapmak isteyen hayirseverler, DEYAV’in resmi banka hesaplari üzerinden de bagislarini gerçeklestirebiliyor. Ayrintili bilgi almak isteyenler DEYAV’a 0258 263 56 25 numarali telefondan ulasabiliyor.
Kaynak: İHA