Çondur, Ticaret Borsalari Konseyi Baskan Yardimciligi'na Seçildi

TOBB 79’uncu Genel Kurulu, TOBB Ekonomi Teknoloji Üniversitesi’nde, 365 Oda ve Borsa delegelerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Çondur, Ticaret Borsalari Konseyi Baskan Yardimciligi'na Seçildi


TOBB Baskani M.Rifat Hisarciklioglu’nun güven tazeledigi TOBB 79. Genel Kurulu’nda, Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur, Ticaret Borsalari Konseyi üyelerinin oylariyla, Ticaret Borsalari Konseyi Baskan Yardimciligi görevine seçildi.

Seçimin ardindan açiklamalarda bulunan Aydin Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fevzi Çondur, “Borsalarimiz için önemli bir konsey olan Ticaret Borsalari Konseyi; TOBB çatisi altinda, gelen konulari ele alarak teklif ve görüs seklinde TOBB Yönetim Kurulu’na sunmak, iktisadi raporlari, mevzuat degisikliklerine iliskin kararlari gözden geçirmek, temsil ettikleri zümrenin ekonomik sorunlariyla ilgili arastirmalar yapmak gibi görevleri yürütmektedir. TOBB’un yeni döneminde üstlenmis oldugum Ticaret Borsalari Konseyi Baskan Yardimciligi ile kentimizin ve borsamizin menfaatleri çerçevesinde görevimizi en iyi sekilde yerine getirme gayreti içinde olacagiz. Ticaret borsalarimiz ve TOBB camiamiz için özveriyle çalismaya devam edecegiz " ifadelerini kullandi.

TOBB 79. Genel Kurul’da TOBB Baskani M.Rifat Hisarciklioglu’nu göreve tekrar seçilmesinden dolayi kutlayan ve basari temennisinde bulunan Çondur, “Ülkemizin en büyük sivil toplum kurulusu olan camiamiz, Birlik Baskanimiz Sayin M.Rifat Hisarciklioglu önderliginde, yeni hedeflerle ülkemiz ve milletimiz için basarili çalismalara imza atacaktir. Yeni dönemin tüm camiamiza hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA