Büyükkumla'nin Çehresi Mahalle Konagiyla Degisiyor

Gemlik Belediyesi, ilçenin en güzel sayfiye alanlarindan olan Büyükkumla Mahallesi’ne bölgenin çehresini degistirecek bir köy konagi yapacak. Tasarimiyla modern mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak akillara kazinacak bu köy konagi, toplamda üç kattan olusacak ve 242 metrekarelik zemini kaplayacak. Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan; köy konaginin Büyükkumla mahallesi için hayirli olmasini dilerken, Gemlik için çalismalarini araliksiz sürdüreceklerini belirtti.

Büyükkumla'nin Çehresi Mahalle Konagiyla Degisiyor
Üç katli ve yigma tugla görünümlü dis cephesiyle bölgeye ayri hava kazandiracak tesislerin içerisinde; muhtarlik ofisi, toplanti odasi, kafeteryasi ve dokuz odali pansiyon bölümü olacak.

“Büyükkumla’ya yakisan yatirim”

Gemlik’in sahiller bölgesindeki en güzel yerlerinden birinin de Büyükkumla mahallesi oldugunu vurgulayan Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, “Gemlik olarak 36 kilometrelik sahil seridine sahibiz. Kumla bölgemizdeki sahil seridimiz yazin kuzey yönlü rüzgarlara kapali olmasi sebebiyle insanlarimizin rahatlikla bu bölgede yüzebildigi bir alan, biz de Gemlik Belediyesi olarak bu bölgemizi kalkindirmaya ve yatirimlar yapmaya devam ediyoruz. Büyükkumla mahalle meydanindaki eski binamizi yikacagiz ve yerine üç katli köy konagi insa edecegiz. Konagimizin içerisinde muhtar ofisi, kafetaryasi, toplanti salonu ve pansiyon bölümü olacak. Bu yatirimimiz Büyükkumla mahallesine hayirli olsun” dedi.

“Gemlik için çalismaya devam edecegiz”

Gemlik Belediyesi’nin ilçenin çok sayidaki farkli noktasinda çalismalarina devam ettigini ifade eden Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, “Pandemi ve ekonomik sikintilar belediyelerin bütçelerinde önemli azalmalara neden oldu. Biz Gemlik Belediyesi olarak bu azalmalara ragmen çok sayida bölgemizde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ilçemizin Balikpazari Mahallesi’nde gölgelik çalismamiz, Uludag Üniversitesi Asim Kocabiyik Kampüsünün içerisindeki ögrenci merkezi insaatimiz, Gençali’deki mahalle konagimizda insaatlarimiz devam ediyor. Biz Gemlik’e güzellik katacak projelerimizi teker teker hayata geçiriyoruz. Ilçemiz için araliksiz çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA