Boztepe Seyir Terasi'ni Bugüne Kadar 300 Bin Ziyaretçi Gezdi

Ortahisar Belediyesi Baskani Ahmet Metin Genç, açildigi günden beri çok büyük ragbet gören Boztepe Seyir Terasi ve Yürüyüs Yolu’nu bugüne kadar 300 binin üzerinde ziyaretçinin gezdigini açikladi. Genç, seyir terasi ve yürüyüs yolunu gezerek vatandaslarla sohbet etti, güvenlik görevliler ile hatira fotografi çektirdi.

Boztepe Seyir Terasi'ni Bugüne Kadar 300 Bin Ziyaretçi Gezdi
Boztepe’de yer alan askeri alanin Trabzon Büyüksehir Belediyesi tarafindan ‘Boztepe Kentsel Tasarim Projesi’ adi altinda yeniden düzenlenecegini ifade eden Baskan Genç, “Boztepe’deki askeri alanda Seyir Terasi ve Yürüyüs Yolumuzu tamamlayacak çok güzel bir yasam alani olusturulacak. Boztepe’deki askeri alan Milli Savunma Bakanligi ile yapilan protokol çerçevesinde Trabzon Büyüksehir Belediyesi’ne devredildi. Büyüksehir Belediyemiz burada çok güzel bir yasam alanini hayata geçirecek. Böylece Seyir Terasi projemizi tamamlayici nitelikte olacak olan projeyle birlikte tipki millet bahçeleri gibi Boztepe yeni bir yasam alanina dönüsecek.” dedi.

Vatandaslarin projeyle ilgili begenileri iletmesinden son derece memnuniyet duydugunu ve mutlu oldugunu belirten Genç, “Boztepe’ye bir ugrayip manzarayi seyredelim dedik. Kiymetli hemsehrilerimiz ve yabanci ziyaretçilerimizle karsilastik. Onlarla sohbet ettik. Hâl ve hatirlarini sorduk. Buraya oldukça ilgi gösteriyorlar. Hepsi projeyle ilgili memnuniyetlerini ve hayranliklarini dile getirdi. Bundan gayet tabi mutlu olduk, memnun kaldik. Bu tarzda yeni projeleri hayata geçirmek için de oldukça motive olduk. Demek ki, sehrimizin bu nitelikte projelere, yasam alanlarina ihtiyaci varmis. Öyle görülüyor ki, burasi yaz mevsiminin en cazip alanlarindan biri olacak” diye konustu.

Kaynak: İHA