Biden Sahneden Ayrildigi Sirada Yere Düstü

ABD Baskani Joe Biden, Colorado eyaletinde katildigi Hava Harp Okulu’nun mezuniyet töreninde sahneden ayrildigi sirada dengesini kaybederek yere düstü.

ABD Baskani Joe Biden, bir kez daha dengesini kaybederek yere düstü. Colorado eyaletinde katildigi Hava Harp Okulu’nun mezuniyet törenine katilan Biden, diploma alan askeri ögrenciler ile teker teker selamlasmasinin ardindan sahneden ayrilirken dengesini kaybederek yere düstü. Dizlerinin üzerine düsen Biden, daha sonra yerden kalkarak, kendisi için hazirlanan sandalyeye geçerek oturdu.

ABD basininda yer alan haberlerde, Biden’in sahnede bulunan kum torbasina ayaginin takildigi ve bu nedenle düstügü ifade edildi. Biden’in olayda yaralanip yaralanmadigina dair henüz açiklama yapilmadi.

Biden, geçtigimiz yil Baskanlik uçagi Air Force One’a binerken merdivenlerden ve Delaware’deki evinin yakininda bisikletinin üzerinde düsmüstü. Biden, her iki olayda da zarar görmemisti.

ABD Baskanliginda ikinci dönem için adayliga hazirlanan Biden’in yasadigi son tahlisiz olaydan sonra yasi ve sagligi hakkindaki sorular yeniden gündeme geldi.
Kaynak: İHA