Baskan Mahçiçek Açiklamasi 46 Metropol Ilçe Arasinda Onikisubat'imizi Birinci Siraya Tasidik

Cumhurbaskani seçimleri sonrasi parti teskilatinin katilimiyla ‘tesekkür’ programi düzenleyen Kahramanmaras Onikisubat Belediye Baskani Hanefi Mahçiçek,"Nüfusu 400 binden fazla olan 46 metropol ilçe arasinda Onikisubat’imizi birinci siraya tasidik. Bu basarida en büyük pay sizlerin" dedi.

Baskan Mahçiçek Açiklamasi 46 Metropol Ilçe Arasinda Onikisubat'imizi Birinci Siraya Tasidik
Kahramanmaras’in Onikisubat ilçesi, 14 ve 28 Mayis’ta gerçeklestirilen Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde yüzde 78.83 oy oraniyla nüfusu 400 binden fazla olan 46 metropol ilçe arasinda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a en fazla destegi veren ilçe oldu. Seçimde kazanilan basarinin ardindan Onikisubat Belediye Baskani Mahçiçek’in ev sahipliginde parti teskilatina yönelik ‘tesekkür’ programi düzenledi.

EXPO 2023 Sergi Alani’ndaki Arasta Çarsisi’nda düzenlenen programa AK Parti Onikisubat Ilçe Baskani Mücahit Kara, AK Parti Onikisubat Kadin Kollari baskani Nursel Kaçamaz ve AK Parti Onikisubat Gençlik Kollari Baskani Furkan Ünaldi’nin yani sira ilçe, kadin ve gençlik kollari yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle baskanlari katildi.

Davetlilerini tek tek selamlayarak sohbet eden Mahçiçek’e Belediye Baskan Yardimcilari Dr. Ali Ünsal ve Enes Sarica’da eslik etti.

“Bütün engellemelere ragmen milletimiz 28 Mayis’ta iradesini ortaya koydu”

Türkiye olarak çok önemli bir seçimi basariyla tamamladiklarini kaydeden Onikisubat Belediye Baskani Hanefi Mahçiçek, Türkiye’yi teslim almak isteyenlerin hedeflerine ulasamadigini belirterek, “Çok önemli bir seçim süreci geçirdik dogrusu. Gerçekten Türkiye’yi sevmeyen, bagimsizligini istemeyen, Türkiye’yi tekrar teslim almak isteyen bütün dünyadaki emperyalistlerin tümü bir araya geldi. Gayeleri ülkemizi tekrar teslim almakti. AK Parti kuruldugu dönemden bu tarafa da hangi badirelerden geçti, sizler de biliyorsunuz. 17-15 Aralik, Gezi Olaylari, 15 Temmuz ihtilal girisimleri, parti kapatma davalari, AK Parti’nin karsilastiklari da o günlerden farkli degildi. Ama Türkiye’nin mandacilara teslim olmasini önleyen büyük bir liderimiz var. Iste AK Parti’mizin basinda büyük lider, Türkiye artik size tabi olmayacak, bagimsiz ve güçlü bir ülke olacak dedi emperyalistlere. Büyük bir mücadeleden geldik. Türkiye’de demokrasiyi egemen kilmak kolay degildi ama Allah’a sükür güzel bir milletimiz var. Biz hiç kimseyi ayristirmadik, ötekilestirmedik. Herkesi bu milletin birinci sinif vatandasi olarak gördük ve dedik ki milletin iradesi belirleyici olacak. Millet kimi yönetime getirdiyse bu ülkeyi o yönetecek. Esas sorun iste bu ülkeyi kimin yönetecegi. Milletin seçtiklerimi ve yoksa o vesayetçiler mi bu ülkeyi yönetecek. Artik o vesayetçileri siyasetten sildik çok sükür. Bu milleti, bu milletin seçtikleri yönetiyor. Batisi, Avrupa’si, Amerika’si, okyanusun ötesi gibi bütün engellemelere ragmen 28 Mayis’ta millet iradesini ortaya koydu ve ‘Yok Artik’ dedi.

Bu insallah böyle devam edecek. Milletin iradesine kimse engel olmayacak” diye konustu.



“400-450 bin nüfusa sahip ilçelerin tümünde Onikisubat 1’inci olmustur”

Cumhur Ittifaki’nin seçimden alninin akiyla çiktigina vurgu yapan Baskan Mahçiçek, Kahramanmaras ve Onikisubat’in seçimdeki basarisina deginerek, Onikisubat’in 46 metropol ilçe arasinda birinci oldugunu söyledi.



Basarida en büyük payin teskilat mensuplarinin oldugunu dile getiren Mahçiçek, “Çok iyi bir netice aldik Allah’a sükür. Kahramanmaras olarak da çok iyi bir netice aldik. Onikisubat ilçemizin 460 bin civarinda nüfusu var. Kahramanmaras’in toplam nüfusunun yüzde 40’i Onikisubat’ta. 14 ile 28 Mayis seçimleri arasinda 4,37 puan arti olarak fark var. 400-450 bin nüfusa sahip ilçelerde bugüne kadar yapilan seçimlerin tümünde Onikisubat 1’inci olmustur. Bu birinciligi saglayan da sizlersiniz. Basta hanim kardeslerimiz olmak üzere sizlerin çok emegi var. Biz hasbi ve samimi olarak yüregimizi ortaya koyarsak bizi kimse engelleyemez. Makamlar gelir gider, önemli olan gönül dostluklaridir. Sayin Cumhurbaskanimizin dedigi gibi sadece AK Parti kazanmamistir. 85 Milyon insanimiz kazanmistir. Çünkü AK Parti iktidarlari 85 milyon insanimiza hizmet eder. Insallah Cenab-i Hakk, Cumhurbaskanimiza hayirli, saglikli uzun ömürler nasip eder. Böyle bir lider dünyada yok. Böyle bir liderin yaninda olmak, beraber yol yürümek bizler için gurur vesilesi. Bu netice Cumhur Ittifaki’na dâhil olan insanlarimizin eseri. Cumhur Ittifaki’miza dahil olan partiler hep beraber bu basariyi gögüslediler” ifadelerini kullandi.

AK Parti Onikisubat Ilçe Baskani Mücahit Kara da ev sahipliginden ötürü Mahçiçek’e tesekkür ederek, Onikisubat’in seçimdeki basarisina vurgu yapti.
Kaynak: İHA