Aydin Büyüksehir Belediyesi Çine'nin Yollarini Yeniliyor

Aydin Büyüksehir Belediyesi, hizmet odakli ve katilimci belediyecilik anlayisi ile yol yapim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Vatandaslarin konforunu arttirmak için yatirimlarina her geçen gün bir yenisini ekleyen Büyüksehir, Çine ilçesi 296. Sokak’ta kazi çalismalarina basladi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Çine'nin Yollarini Yeniliyor


Kentin birçok noktasinda es zamanli olarak yol yapim çalismalarina devam eden Fen Isleri Dairesi Baskanligi Yol Yapim ve Bakim Sube Müdürlügü ekipleri, Çine ilçesi 296. Sokak’ta da kazi çalismalarina basladi.

Vatandaslar için yollari daha güvenli ve konforlu hale getirmeye devam eden ekipler, kazi çalismalarinin ardindan sicak asfalt serimine baslayacak.

Büyüksehir Belediyesi’nin yaptigi çalismalarla daha konforlu ve modern görünümlü yollara sahip olduklarini dile getiren vatandaslar, Baskan Çerçioglu’na tesekkür etti. Çerçioglu, hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile çalismalarina devam edeceklerini ifade ederek, ‘‘Vatandaslarimizin en iyiyi hak ettigini bilerek yatirimlarimizi sürdürüyoruz. Sorumluluk alanimizdaki tüm yollarda önce altyapi daha sonra üstyapi çalismalarimiz devam ediyor.’’ dedi.

Kaynak: İHA