Asik Veysel Kolaj Sergisi Ziyaretçilerini Bekliyor

Tepebasi Belediyesi tarafindan bu yil 11’incisi düzenlenecek Uluslararasi Siir Bulusmasi çerçevesinde açilan Asik Veysel Kolaj Sergisi ziyaretçilerini bekliyor.

Asik Veysel Kolaj Sergisi Ziyaretçilerini Bekliyor
Tepebasi Belediyesi’nin Eskisehir’i dünyaya tanittigi 3 uluslararasi sanat etkinliginden biri olan Uluslararasi Eskisehir Siir Bulusmasi devam ediyor. Tepebasi Belediyesi tarafindan düzenlenen ve direktörlügünü Haydar Ergülen’in yaptigi 11. Uluslararasi Eskisehir Siir Bulusmasi etkinligi, 01-04 Haziran tarihleri arasinda ulusal ve yabanci 24 sairin katilimiyla gerçeklestirilecek.

11. Uluslararasi Eskisehir Siir Bulusmasi, Özdilek Sanat Merkezi’nde Portekiz, Italya, Romanya, Sirbistan ve Türkiye’den katilan sairlerin gerçeklestirecegi çesitli oturumlar ve etkinlikler ile bu yil da dopdolu olacak. Bulusma çerçevesinde Eskisehir Teknik Üniversitesi Mimarlik ve Tasarim Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarimi Bölümü tarafindan hazirlanan Asik Veysel Kolaj Sergisi, Özdilek Sanat Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Sergi 01-04 Haziran tarihlerinde gezilebilecek.
Kaynak: İHA