Kusadasi Belediyesi'nin 'Hos Geldin Bebek' Projesi Devam Ediyor

Kusadasi Belediyesi tarafindan yasama geçirilen “Hos Geldin Bebek” projesi 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren 200 bebek ziyaret edildi. Ziyaretlerde ailelere Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’in tebrikleri ve iyi dilekleri iletilerek özel olarak hazirlanan bebek çantalari hediye edildi.

Kusadasi Belediyesi'nin 'Hos Geldin Bebek' Projesi Devam Ediyor


Kusadasi Belediyesi tarafindan yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak olmak amaciyla yasama geçirilen “Hos Geldin Bebek” ziyaretleri devam ediyor. 2022 yilinda yeni çocuk sahibi olan 280 aileyi ziyaret eden Kusadasi Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü ekipleri, 2023 yilinin ilk 4 ayinda 200 bebege hos geldin dedi.

Baskan Ömer Günel adina tebrik edilen ailelere içerisinde battaniye, bebek sampuani ve bezi, termometre, tirnak makasi, biberon, emzik ve yeni dogan takiminin bulundugu özel olarak hazirlanmis çantalar hediye edildi.

Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, sosyal belediyecilik anlayisi ile çalismalarini sürdüreceklerini belirterek “Kusadasi Belediyesi olarak dogumdan ölüme kadar her vatandasimizin yaninda olmaya çalisiyoruz. ‘Hos Geldin Bebek’ projesi ile kentimizde dünyaya gözlerini açan bebeklerin ailelerini ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kentte dogan, büyüyen, yasayan her hemsehrimiz bizler için çok kiymetli. Onlar güzel bir kentte yasasinlar diye hizmet üretmek için çalismayi sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA