Ilk Defa Kitap Fuari Düzenlenen Ilçede Yazarlar Okurlariyla Bulustu

Yaglidere Mustafa Kemal Ilkokulu çok amaçli salonunda bu yil ilk defa düzenlenen Kitap fuarina kitapseverler büyük ilgisi gösterdi.

Ilk Defa Kitap Fuari Düzenlenen Ilçede Yazarlar Okurlariyla Bulustu
Yaglidere Kaymakamligi himayesinde Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen ve 5 gün süren kitap fuarinda yazarlar her yastan binlerce kitapseverle bulustu. Hepsi birbirinden degerli sair ve yazarlarla tanisip dinleme firsati bulan vatandaslar, yazarlara ait kitaplarini da imzalatma firsati buldu.

Yazarlar adina konusan Yazar Zekeriya Besirli. “Gördügünüz gibi fuarimiz çok güzel basladi.

3 gün sürecek olan fuarimizin yogun katilimdan dolayi bes güne uzattik. Açilisimiz muhtesemdi insanlarin ilgisi mükemmeldi. Yaglidere tarihinde ilk kez yapiliyor bundan dolayi da mutluyuz ve degerli Yaglidereleri fuarimiza katilarak bizlere verdikleri destekten dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.

Düzenlenen Kitap Fuari’nda konusan Ilçe Milli Egitim Müdürü Hasan Öztürk ise kitaplarin hayatin vazgeçilmez bir parçasi oldugunu vurgulayarak, “Kitaplar sayesinde dünyanin dört bir yanindaki insanlarin hayatlarina ve düsüncelerine asina olabiliriz. Iyi bir kitap, bizi baska dünyalara götürür, farkli bakis açilari sunar ve bizi zenginlestirir bugün kitaplari seven, ilgi duyan ve onlarin hayatlarinda önemli bir yeri olan insanlarla bir araya geldik. Burada yeni yazarlar kesfedebilir, sevdigimiz yazarlarla tanisabilir ve en son çikan kitaplari inceleyebiliriz" dedi.

Kaynak: İHA