Adiyaman'da Meslek Edindirme Kurslari Kaldigi Yerden Devam Ediyor

Adiyaman Belediyesi bünyesinde meslek edindirme kursu olarak hizmet veren ADIMEK deprem sonrasi egitimlerine kaldigi yerden devam ediyor.

Adiyaman'da Meslek Edindirme Kurslari Kaldigi Yerden Devam Ediyor
Adiyaman Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (ADIMEK) depremden dolayi ara vermek zorunda kaldigi egitimlerine kaldigi yerden devam etmeye basladi.

Fatih ve Siteler mahalleleri ile Sitilce TOKI’de bulunan Kadin Gençlik Merkezlerinde baslayan kurslar için yeni kayitlarin alinmaya basladigini söyleyen ADIMEK sorumlulari, basvurularin Kadin ve Gençlik Merkezlerine yapilabilecegini dile getirdi. Sorumlular, kurslarla ilgili yaptigi bilgilendirmede, “Depremden önce faaliyetlerini basariyla yürüten meslek edindirme kurslarimiza depremden dolayi ara vermek zorunda kalmistik. Bu olumsuz durumdan kaynaklanan yaralari en hizli sekilde sarmak için baslattigimiz çalismalar çerçevesinde kurslarimizi da yeniden faaliyete baslattik. Bu kurslarimizdan yararlanmak isteyen bayan hemserilerimizin Fatih ve Siteler mahalleleri ile Sitilce TOKI’de bulunan Kadin Gençlik Merkezlerine basvuruda bulunmalari gerekmektedir” diye konustu.

Kaynak: İHA