Erbaa Kanal Sokak Projesi Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Erbaa Belediyesi tarafindan yapimina baslanan kanal sokak projesinde ekipler sulama kanalinin beton borularini yerlestirilerek kapatilmasina yönelik çalismalari tamamladi.

Erbaa Kanal Sokak Projesi Hiz Kesmeden Devam Ediyor
Erbaa Belediyesi tarafindan baslatilan Kanal Sokak projesinde beton borularin yerlestirilmesine yönelik çalismalar tamamlandi. Yunus Emre ve Yavuz Sultan Selim mahallelerinden geçen sokakta ekipler çevre düzenleme çalismalarina basladi.

Proje ile sokaktaki sulama kanalinin kapatilip üstüne bisiklet yolunun, yürüyüs yolunun, modern aydinlatmalarin ve yesil alanlarin yapilmasi hedefleniyor. Baskan Karagöl Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekiplerinin yaklasik 1,5 kilometrelik bölümdeki islemleri tamamladigini bu asamadan sonra Kanal Sokak yeni ve modern bir görünüme kavusturma asamasina geçtiklerini söyledi.



"Sira sokagimizi yeni ve modern bir görünüme kavusturma asamasina geldi"

Projenin yapiminda yeni bir asamaya geçtiklerini ifade eden Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl “Projemizde beton borularin yerlestirilme islemlerini tamamladik. Bu asamadan sonra sira mahallelerimizi, sokagimizi yeni ve modern bir görünüme kavusturma asamasina geldi. Projemiz asama asama ilerliyor. Alparslan Türkes Bulvarindan Kazim Karabekir Bulvarina kadar olan bölümü daha önce tamamlamistik. Ekiplerimiz Kazim Karabekir Bulvarindan D-100 karayoluna kadar olan bölümü de bugün itibariyle tamamladilar. Beton borular yerlestirildi. Simdi ekiplerimiz alani projemizi uygulamak için hazir hale getiriyorlar. Çevre düzenlemeleriyle, bisiklet yoluyla, yesil alanlari, modern aydinlatmalariyla sokagimiz hemsehrilerimize yakisir hale gelecek” dedi.

Kaynak: İHA