Muhtarlara Kirtasiye Destegi

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, il genelindeki tüm mahalle muhtarliklarina vatandaslara yönelik evrak islerinde kullanilmak üzere kirtasiye malzemesi destegi sagladi.

Muhtarlara Kirtasiye Destegi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, mahalle muhtarlarina, vatandaslara daha hizli ve kaliteli hizmet sunmalari amaciyla her yil düzenli olarak kirtasiye ve büro malzemesi destegi sagliyor. Bu çerçevede, kirtasiye malzemelerinden olusan koliler, il genelindeki 472 mahalle muhtarligina teslim edildi. Muhtarlari, en büyük hizmet ortagi olarak gören ve taleplerini imkanlar çerçevesinde en hizli sekilde yerine getiren Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, hizmet noktasinda da muhtarlarin her zaman yaninda oluyor.

Koliler teslim alinmaya baslandi

Kirtasiye malzemelerinden olusan koliler, ilçelerdeki muhtar derneklerine teslim edildi. Muhtarlar, kolileri buralardan teslim almaya basladi.

Muhtarlik Isleri Dairesi Baskanligi Muhtarliklar Sube Müdürlügü’nce, Kocaeli genelindeki 472 muhtarliga gönderilen kolilerde, muhtarlarin gündelik islerde kullandigi 1 paket imza kalemi, 2 paket A4 seffaf dosya, istampa mürekkebi, zimba teli, A4 fotokopi kagidi, muhtar rozeti, Türk bayragi ve çesitli kirtasiye malzemeleri bulunuyor.
Kaynak: İHA