Kagithane'de Düzenlenen Uçurtma Senligi Renkli Görüntüler Olusturdu

Kagithane’de ‘Sadabad Yaz Etkinlikleri’ çerçevesinde Uçurtma Festivali düzenlendi. Hasbahçe’de düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler ortaya çikarken çocuklar aileleriyle birlikte doyasiya eglendi.

Kagithane'de Düzenlenen Uçurtma Senligi Renkli Görüntüler Olusturdu
Kagithane Belediyesi tarafindan Sadabad Yaz Etkinlikleri çerçevesinde Hasbahçe Mesire Alani’nda "Uçurtma Senligi" etkinligi düzenlendi.

Hasbahçe’de çocuklariyla birlikte senlige katilan aileler doyasiya eglendi. Gökyüzünü adeta uçurtmalarla kaplayan çocuklar keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte uçurtmanin yani sira çocuk oyunlari, akrobasi gösterileri ve pek çok eglenceli etkinlik daha gerçeklesti.

"Çocuklarimizla beraber uçurtma senliginde bir araya gelmek istedik"

Uçurtma Senligi’nde konusan Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin, ‘’23 Nisan Çocuk Bayrami’ni beraber yasadik. Ramazan içerisinde de her gün çocuk programlariyla beraberdik. Bugün ayni zamanda Hidirellez, çocuklarimizla beraber uçurtma senliginde bir araya gelmek istedik. Buradan Cumhurbaskanimiza tesekkür etmek isterim, çünkü çocuklarimiz için çalismaya devam ediyor. En son geçtigimiz aylarda Karadeniz’de dogalgaz kesfiyle çocuklarimizin gelecegi de kurtulmus olacak. Bildiginiz gibi, bu ay devletimizin ikrami da dogalgazin ücretsiz olmasi oldu. Petrolün de bulunmasiyla kiymetli yatirimlar devam ediyor’’ dedi.

"Keyfimiz yerinde, herkes mutlu"

Uçurtma Senligi’ne kiziyla katilan Selim kaya, ‘’Kagithane Belediye Baskanimiz Mevlüt Öztekin her sene yaptigi gibi bu sene de Uçurtma Senligi’ni baslatti. Hava da güzel, çocugumuzla birlikte sabahin erken saatlerinde geldik. Keyfimiz yerinde, herkes mutlu’’ diye konustu.

Kaynak: İHA