Engelleri Astilar, Duygu Dolu Anlar Yasadilar

Görme engeli olmasina ragmen kendini engelli vatandaslara adayan Kozan Beyazay Dernegi Baskani Ahmet Ünal, Tilan Mahallesi’nde 3 yildir yatalak olarak yasayan 81 yasindaki Nazife teyzeye ve 2 ayri engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Engelleri Astilar, Duygu Dolu Anlar Yasadilar
Ünal ve yönetim kurulu üyeleri bir hafta içinde 3 yürüme engeli bulunan vatandasa hayirseverlerin destekleri ile akülü tekerlekli sandalye alarak teslim etti. Nuray Topal ve geçirdigi rahatsizlik nedeni ile yürüme engeli bulunan Sinan Sarraf’a tekerlekli sandalyeleri teslim edilirken vatandaslar engellerini astiklari için hayirseverlere tesekkür etti.

Baskan Ahmet Ünal, "Engellilerin hayatini kolaylastirmak, onlarin günlük yasamda daha aktif olmalarini saglamak dernegimizin öncelikli hedeflerinden biridir. Nazife teyzemize tekerlekli sandalye hediye ederek onun hayatina umut olduk. Artik evinden çikarak, günesli havanin tadini çikarabilecek. Bu yardimimiz, Nazife teyzemiz için küçük bir adim olabilir ama onun için büyük bir anlam ifade ediyor" dedi.

Kozan Beyazay Dernegi’nin engellilere yönelik çalismalariyla ilgili bilgi veren Ünal, "Dernegimiz, engellilerin hayat kalitesinin artmasi için çesitli faaliyetler yürütüyor. Engellilerin sorunlarinin çözümüne yönelik çalismalar yaparak, onlarin günlük yasamda daha kolay hareket etmelerini ve toplumsal hayata daha aktif katilmalarini saglamak için elimizden geleni yapiyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA