Çayirova Sergisinin Sürpriz Ziyaretçisi TOGG Oldu

Çayirova’da KO-MEK kursiyerlerinin el emegi göz nuru eserlerinin yer aldigi sergilerin açilisina Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, TOGG ile katilarak sürpriz yapti.

Çayirova Sergisinin Sürpriz Ziyaretçisi TOGG Oldu
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Meslek ve Sanat Egitim Kurslari (KO-MEK), ilçe sergilerinin açilisina tüm hiziyla devam ediyor. Izmit, Gebze, Darica, Gölcük, Karamürsel sergilerinden sonra Çayirova ilçe sergisini de büyük bir cosku ile açan KO-MEK, kursiyerlerinin el emegi göz nuru essiz ürünlerini sergilemenin mutlulugunu yasadi. Çayirova Naim Süleymanoglu Kültür Merkezinde gerçeklestirilen açilisa yerli ve milli otomobil TOGG ile gelen Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin açilisa katilan vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilasti. Kurslarin önemine deginen Baskan Büyükakin, “Kursiyerlerimiz buralarda sadece egitim almiyor ayni zamanda KO-MEK Bohçasi ile evlenecek kizlarimiza çeyiz destegi, KO-MEK Vefasi ile ihtiyaç sahiplerine destek olmak gibi birçok sosyal sorumluluk projesi de gerçeklestiriyorlar. Biz geçmisten bugüne yaptigimiz islerle gurur duyduk’’ seklinde konustu.



Yakinda dügünü olacak kursiyere bohça hediyesi

Konusmalarin ardindan KO-MEK Bohçasi yakinda dügünü olacak olan kursiyere hediye edildi. Ardindan protokol hep birlikte açilis kurdelesini keserek Çayirova sergisinin açilisini yapti. Açilis sonrasinda Baskan Büyükakin ve beraberindekiler el emegi göz nuru ürünleri inceleyerek bilgi aldi. Baskan Büyükakin gün sonunda halk oyunlari kursiyerlerinin sergiledikleri gösteriyi ziyaretçilerle birlikte izledi.
Kaynak: İHA