BBP Genel Baskan Yardimcisi Alfatli Açiklamasi 'Biz Milletimizin, Hakkin Ve Hakkaniyetin Yanindayiz'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskan Yardimcisi ve Bursa 1. bölge 1. sira milletvekili adayi Ekrem Alfatli, Bursa Ihtisas Stratejik Arastirmalar Grubu (BISAG) ile bir araya geldi.

BBP Genel Baskan Yardimcisi Alfatli Açiklamasi 'Biz Milletimizin, Hakkin Ve Hakkaniyetin Yanindayiz'
Bursa’nin ve Türkiye’nin sorunlarina çözüm üreten ve yapmis oldugu çalismalarla da topluma katkida bulunan BISAG’a üye olmanin mutlulugunu yasadigini ifade eden Alfatli, "14 Mayis seçimleri Türkiye’nin 2. yüzyilinin seçimidir. Bir tarafta milli ve yerli unsurlar, diger tarafta aziz milletimizin de açik ve net gördügü, her türlü millet ve memleket düsmanlari ile aralarina mesafe koyma iradesini göstermeyenler var. Biz BBP olarak, devletimizin, milletimizin Anadolu insaninin, hakkin ve hakikatin tarafindayiz. Ilk defa BBP barajsiz bir seçime Cumhur ittifaki içinde kendi adi ve amblemi ile giriyor. 14 Mayis seçimlerinde milletvekili oylarini Büyük Birlik Partisi ve Alperen’lere istiyorum" dedi.

Ziyarete BBP Bursa Il Baskan Yardimcisi Av. Ömer Faruk Alfatli, milletvekili adaylari da hazir bulundu.

Alfatli daha sonra Mus ILDER yönetimiyle de bulustu. Alfatli burada yaptigi konusmada su cümlelere yer verdi;

“Dogu Anadolu’nun en büyük ovasindan Bursa ovasina göç eden Muslu hemserilerimizin Bursa ve Türkiye ekonomisine yaptigi katkilari biliyoruz. Dogduklari topraklar ile doyduklari topraklar arasinda önemli misyon üstlenmekteler. Bu cennet vatanda tek farkliliklarimiz parmak izlerimizdir. Sehit liderimiz Muhsin Yazicioglu’nun dedigi gibi, ’Anadolu cografyamizda hepimiz bir kilimin desenleriyiz.’ Farkliliklarimiz zenginligimizdir. Bu cografyada bizleri asla birbirimize düsürmeyecekler. Bir olacagiz, diri olacagiz, iri olacagiz hep birlikte büyük Türkiye olacagiz."
Kaynak: İHA