AK Parti'li Sürekli'den TCG Anadolu Yorumu

AK Parti Izmir 2. Bölge Milletvekili Adayi Kerem Ali Sürekli; Konak, Bornova ve Bayrakli ilçelerinde gerçeklestirdigi programlarinda, sivil toplum kurulusu temsilcileriyle bulustu, mahalle ziyaretinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile dünyanin ilk SIHA gemisi TCG Anadolu’yu ziyaret eden Sürekli, “TCG Anadolu’ya gösterilen sevgi seli karsisinda duygulanmamak elde degil. Türkiye yüzyili ile birlikte milli gururlarimizdaki sayi da hizla artacak” dedi.

AK Parti'li Sürekli'den TCG Anadolu Yorumu
AK Parti Izmir 2. Bölge Milletvekili Adayi Kerem Ali Sürekli; Konak, Bornova ve Bayrakli ilçelerini kapsayan yogun bir programi daha geride birakti. Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ile birlikte Konak’ta, "Manisalilar Hemsehri Bulusmasi" programiyla güne baslayan AK Parti’li Sürekli, millete hizmet için çiktiklari yolculukta kendilerini hiçbir zaman yalniz birakmayan ve her zaman güçlü bir sekilde destekleyen Manisali hemsehrilerine tesekkür etti. Bornova’daki IZOTAS taksi duraginda esnaflarla bulusan Bakan Kasapoglu ve Sürekli, daha sonra dünyanin ilk SIHA gemisi TCG Anadolu’yu ziyaret etti.

"Insanlarimiz sel olup akiyor"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliginde kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin, geride biraktigi 100 yilda önemli atimlar gerçeklestirdigini kaydeden Sürekli, “Güzel ülkemiz, son 21 yilda ise Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde yepyeni atilim ve gelismelere imza atti. Ülkemizi muasir medeniyet seviyesinin de üzerine çikarmak için tüm gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Her alanda yerli ve milli üretime, arastirmaya önem veren politikalar gelistirdik. Iste bu çalismalarin meyvelerini teker teker almaya basladigimiz dönemdeyiz. TCG Anadolu’nun içine girdiginizde sizi Altay tankimiz karsiliyor, güvertesine çiktiginizda Kizilelma’miz selamliyor. Dünyanin ilk SIHA gemisi olma özelligini tasiyan milli gururumuza gösterilen sevgi seli karsisinda duygulanmamak elde degil. Izmir’imizin tüm ilçelerinden çevre illerden adeta insanlarimiz sel olup akiyor. 14 Mayis’tan sonra da Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan liderliginde, AK Parti’mizle ülkemizi sahlandiracak, yeni projelerle milletimizi gururlandiracagiz. Türkiye yüzyili ile birlikte milli gururlarimizdaki sayi da hizla artacak” diye konustu.



Depremzedelerle bulusma

Çalismalarina Bayrakli ilçesinde devam eden Sürekli, Izmir Depremzedeleri Dayanisma Dernegini (IZDEDA) ziyaret etti, dernek yönetimiyle üyelerinin talep ve önerilerini dinledi. Depremin ilk anindan itibaren depremzedelerin yanlarinda olduklarini ve bundan sonra da yanlarinda olmaya devam edeceklerini vurgulayan Sürekli, daha sonra Ege Erzincan Dernekleri Federasyonunda (EGE ERDEF) Erzincanlilara konuk oldu. Sirasiyla Bayrakli Trabzon Salpazari Egitim, Kültür ve Yardimlasma Dernegi, Cengizhan Mahalle Muhtari Taner Kanbur ile yine Bayrakli’da Yozgatlilari ziyaret eden Sürekli, “Milletimizin destegi ve duasiyla ülkemizin asirlik hayallerinin sembolü olan Türkiye yüzyili vizyonumuzu medeniyetimizin kazanimlari üzerinde yükseltecek ve hayallerimizi gerçeklestirecegiz. 14 Mayis’ta Türkiye’nin sahlanis dönemine hep birlikte uzanacagiz. Bizleri sevgiyle muhabbetle karsilayan tüm sivil toplum kuruluslarimiza, hemsehrilerimize ve vatandaslarimiza tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.

Kanaat önderlerine konuk oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Izmir Il Baskani Veysel Sahin’in evladi Devlet Batuhan ile Gözde Fiçici’nin dügün merasimlerine katilan Sürekli, genç çifte mutluluklar diledi. Sonrasinda yeniden Bayrakli ilçesine geçen Sürekli, Yamanlar Mahallesi’nin kanaat önderlerine konuk oldu. Milletin sesine kulak vermeye, onlarla birlikte yol yürümeye devam edeceklerini söyleyen AK Parti’li Sürekli, güçlü desteklerinden dolayi mahalleliye tesekkür etti.
Kaynak: İHA