MHP Lideri Bahçeli Açiklamasi 'Kiliçdaroglu'nun Isbirlikçileri Türkiye Düsmanlaridir'

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, "Bunlarin dilinde sehitlerimize rahmet yok, Türkiye’ye övgü yok, teröristlere tepki yok, gelecekle ilgili umut yok, yüzlerinde meymenet yok. Kimin hesabina, kimlerin hizmetine siyaset yaptiklarini da bilmeyen yok. Kiliçdaroglu’nun yol arkadaslari teröristlerdir. Kiliçdaroglu’nun isbirlikçileri Türkiye düsmanlaridir” dedi.

MHP Lideri Bahçeli Açiklamasi 'Kiliçdaroglu'nun Isbirlikçileri Türkiye Düsmanlaridir'
MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, Yalova’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen açik hava toplantisinda vatandaslarla bir araya geldi. Burada konusama yapan Bahçeli, 8 gün sonra yapilacak Cumhurbaskanligi ve 28’inci Dönem Milletvekilligi Genel Seçimleri’nin Türkiye’nin dirligine, milletin birligine, demokrasinin de gelecegine hayirli ve kalici sonuçlar getirmesini diledi. Seçimlerin sagduyulu, sakin ve demokratik olgunlukla gerçeklesmesini temenni eden Bahçeli, “2022 yilinin Ekim ayinda Irak ve Suriye tezkerelerine hayir diyerek esasen terörle mücadeleye hayir diyen, Libya tezkeresine hayir diyerek Mavi Vatandaki haklarimiza karsi gelen CHP ve ittifak ortaklarini 14 Mayis’ta acikli bir son beklemektedir. Kiliçdaroglu’nun ittifak ortaklari Diyanet Isleri Baskanligini kaldiracaklarini vaat ediyor. Afrin’i geri alacaklarini söylüyorlar. Bu hainler alsalar alsalar agirlastirilmis müebbet ceza alirlar ya da vücutlarina mermi alirlar. Terörle mücadeleyi durduracaklarini ileri sürüyorlar. Ancak buna tesne olan, tesebbüs eden vatansizlarin devrileceklerini zannederim görmüyorlar, göremiyorlar. Mesru ve hukuki savunma haklarimizi yerine getirmek maksadiyla Irak ve Suriye’de görev yapan askerlerimizi geri çekeceklerini iddia ediyorlar. Terörist Demirtas’i, bebek katilini ve diger mahkum teröristleri serbest birakacaklarini açikliyorlar. Kiliçdaroglu’nun ve IYI Parti Baskaninin agzindan bu hain ve düsmanca taahhütlere karsi hiçbir tepki bugüne kadar duyulmus degildir. Sukutun ikrardan geldigini en iyi bilen Yalovali kardeslerimdir. Ihanete sessizlik ayni zamanda ortakliktir. Zillet ittifakinin tüm partileri Türkiye’nin karsisinda mevzilenmistir. Zillet demek asagilanmak ve küçülmek demektir. Türkiye zillete müstahak degildir. Yalova zillete düsmeyecektir” dedi.



“Kiliçdaroglu’nun yol arkadaslari teröristlerdir”

Bahçeli, Cumhur Ittifaki’nin kutlu zaferine Allah’in inayetiyle ulasilacagini söyledi.

14 Mayis’in Türkiye’ye sahip çikma vakti oldugunu anlatan Bahçeli, zillet ittifakinin Türkiye lehine tek bir sözünü isiten olmadigina vurgu yapti. Bahçeli, zillet ittifakinin tek bildiklerini aldatma, yalan, talan ve iftari oldugunu dile getirerek söyle konustu:

“Zillet ittifaki Türk milletinin ekmegini yese de gavurun kilicini sallamaktan rahatsizlik duymuyor. Bu ittifak ortaklari sadece ‘Güçlendirilmis Parlamenter Sistem’ masaliyla avunuyorlar. Siyasi kriz günlerini özlüyorlar. Koalisyon dönemlerine övgü yagdiriyorlar. Her numara zillet ittifakinda, ne ararsaniz bu ittifakin yamali bohçasinda. Sayisini takip etmekte zorlandigimiz Cumhurbaskani yardimcilariyla, koltuk ve makam paylasimlariyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarinda pazarlik yetmezmis gibi Türkiye’yi kumar masasinda pazarlamayi hedefliyorlar. Bunlarin dilinde sehitlerimize rahmet yok, Türkiye’ye övgü yok, teröristlere tepki yok, gelecekle ilgili umut yok, yüzlerinde meymenet yok. Kimin hesabina, kimlerin hizmetine siyaset yaptiklarini da bilmeyen yok. Kiliçdaroglu’nun yol arkadaslari teröristlerdir. Kiliçdaroglu’nun isbirlikçileri Türkiye düsmanlaridir. Dün müstevliler, manda ve himaye mübasirleri, isbirlikçi müflisler, ihanet mültezimleri vardi, bugün ise emperyalizmin piyonlari, zillet içinde kivranan acizler, küresel güçlerin kiralik katilleri olan terör örgütleri ve onlarin ümit kaynagi Kiliçdaroglu vardir. Zillet ittifakini Güçlendirilmis Parlamenter Sistem doldurusuna getirip yuvarlak masa bildirilerini hazirlayan dis güçlerdir, Cumhur Ittifaki’nin ve Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi’nin mayasi da, mimari da, mihmandari da büyük Türk milletidir.

Bizim medari iftiharimiz, yegane mensubiyetimiz aziz milletimizdir, zillet ittifakinin müsahidi ve membai yabanci ülkelerin Türkiye’deki sefirleridir. Millet ittifaki Türkiye’nin tarafinda degildir, yol haritalari karisik ve bulaniktir. Nerede duruyorlar, hangi mihraklarin esareti altindalar artik bilmeyen kalmamistir. Biz tarafiz, hem hakkin, hem halkin, hem de hakikatin tarafindayiz. Zillet ittifakinin tarafi Türkiye’nin tahribidir. Zillet ittifaki Türk milletinin önüne koyulmus takozdur. Kiliçdaroglu istikrarimizi, istiklalimizi ve istikbalimizin kundakçisidir. Herkesi uyariyorum, bölücüye, teröriste, vandallara, vatansizlara, milliyetsizlere, iblis piyonlarina, yikim müteahhitlerine, zillet ittifakina birakilacak ne ülkemiz ne de yurdumuz vardir. Maalesef ve açik sekilde görülüyor ki, CHP ve IYI Parti yönetimi PKK’yla sadece ittifak halinde degil, bu bölücü ve cani örgütün yedegi haline gelmistir.”

“Terörist Selahattin Demirtas, YPG elebasi Salih Müslim de Kiliçdaroglu diyor”

Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nun PKK’yla ayni yolu yürümesine Yalova’nin nasil tahammül edecegini soran Bahçeli, “Teröristlerin pes pese destek açiklamalarina Kiliçdaroglu’nun veya partisinden bir yöneticinin çikip da itiraz ettigine sahit oldunuz mu? CHP ile IYI Parti yönetimleri ortagi olduklari diger partilerle beraber emperyalizmin tutsagidir. CHP’ye oy veren vatandaslarim bu zillete hayir demelidir. IYI Parti’ye ve digerlerine oy veren vatandaslarim sahte milletseverlik pozlarina aldanmamalidir. Muhalefetin terör sevdasi zillettir. Muhalefetin yabanci hayranligi rezalettir. Terörist Beze Hozat Kiliçdaroglu diyor. Hatta kazanamazsa iç savas çikar diyerek milletimizi alçakça tehdit ediyor. Terörist Selahattin Demirtas Kiliçdaroglu diyor. YPG elebasi Salih Müslim de Kiliçdaroglu diyor. Bu terörist aynen sunu söylemis, ‘Erdogan’dan kurtulursak iyi günler bizi bekliyor.’ Be hey vandal, be hey hain, be hey cani Allah’in izniyle sen daha çok bekleyeceksin. Zamani geldiginde de cinayet ve melanetlerinin bedelini en agir sekilde ödeyeceksin. Bir baska terörist Murat Karayilan da su sözleri ifade etmis,’ MHP’ye ve AK Parti’ye verilen her oy PKK’ya sikilan mermidir.’ Dogrudur, Cumhur Ittifaki’na verilen her oy haine, düsmana, teröristlere dogrultulmus namlu, hedefine sikilmis mermidir.”

“Bunlarin hepsi zehirlidir, zillettir, ziyan içindedir”

Teröristlerin Kiliçdaroglu’nun arkasinda oldugunu ifade eden Bahçeli, terörist Duran Kalkan’in “CHP’ye ve IYI Parti’ye her destegi verecegiz” sözünü hatirlatti. Herkesin bunlarin hesabini verecegini söyleyen Bahçeli, “CHP ve IYI Parti’nin ittifak ortagi Yesil Sol Parti’nin Agri milletvekili adayi Sirri Sakik’in da aynen sunlari zirvalamis: ‘Biz üç-bes bakanlik pazarligi pesinde degiliz. Biz bu sistemi degistirecegiz. Bizim küçük hesaplarimiz yok, 100 yillik cumhuriyeti degistirecegiz.’ Kiliçdaroglu’yla hedeflerinin örtüstügünü serefsizce söyleyebiliyor. Biz 100 yillik cumhuriyeti, Türk ve Türkiye yüzyilina tasiyalim diyoruz, bunlar degistirecegiz, kurcalayacagiz ve yok edecegiz diyor. Bu rezil cürete Kiliçdaroglu’ndan en küçük sitem de gelmiyor. Hiçbir CHP’li veya IYI Partili yöneticiden sadra sifa bir kinama mesaji gündeme yansimiyor. Zira bunlarin hepsi ayni tornanin mamulüdür. Bunlarin hepsi zehirlidir, zillettir, ziyan içindedir” ifadesini kullandi.

“Aziz milletin, aziz vatan evladi Cumhurbaskanimiz Recep’i ezdirmeyecegiz”

Bahçeli, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a destegini bir kez daha açiklayarak, "Simdi açikça söylüyorum. Yalova’dan söylüyorum. Türkiye’nin alayina söylüyorum. Hans’a, Sam’a, Johny’e, Frank’a, Henry’e, aziz milletin, aziz vatan evladi Cumhurbaskanimiz Recep’i ezdirmeyecegiz. Onu kirletenlere hiçbir zaman söz ve hayat hakki tanimayacagiz. Cumhurbaskani adayimiz Recep Tayyip Erdogan olacak, Hans’in dedigi degil, Sam’in dedigi degil, Amerika’ni dedigi degil, Kiliçdaroglu’nun dedigi degil, bazi televizyonlarin dedigi degil, milletin dedigi olan kendi Anadolu çocugu, öz evladina sahip çikacak, ‘Recep, Recep, Recep’ diyecek" dedi.



"Hainlere teslim olmayacagiz"

Hep birlikte Kizilelma hedefine dogru ilerleyeceklerini anlatan Bahçeli,14 Mayis’ta cumhurun muhtesem zaferine hep birlikte omuz vereceklerini ifade etti.

14 Mayis’ta Türk ve Türkiye Yüzyilinin ilk adimini atacaklarini söyleyen Bahçeli, “Lider Ülke Türkiye’nin yolunu açacagiz. Biz, Türkiye’nin, Türk milletinin, Yalova’nin tarafiyiz. Biz garibin, mazlumun, baginda, bahçesinde, bostaninda ter dökenin, emek verenin yanindayiz. Camideyiz, cemevindeyiz, duadayiz, dilekteyiz, gönüldeyiz, kalpteyiz, Anadolu’nun her yerindeyiz. Caninin, eskiyanin, bölücünün, demokrasi ve özgürlük kamuflajina bürünmüs düsman beslemelerinin de karsisindayiz. Sizlerin vatansever iradesine dayanarak diyorum ki, Zalimlere boyun egmeyecegiz. Hainlere teslim olmayacagiz. Siddet severlere egilip bükülmeyecegiz" diye konustu.

Konusmanin ardindan Bahçeli, vatandaslara karanfil atti. Bahçeli’ye MHP Il Baskani Ahmet Hasan Güldogan ve Yalova 1 sira adayi Namik Öz hediye takdim etti. Program çikisi Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk da Bahçeli’ye Yalova kagidindan yapilmis bir tablo hediye etti.
Kaynak: İHA