Büyük Birlik Partisi Gebze Ilçe Baskanligi Görkemli Törenle Açildi

Büyük Birlik Partisi Gebze Ilçe Baskanligi açilisina katilan BBP Kocaeli Il Koordinatörü Metehan Küpçü, "Sehit Muhsin Yazicioglu su an sag olsaydi bizim gözlerimizden öper, bizi yanindan bir saniye bile ayirmazdi. Seçimler bittikten sonra gücümüz kuvvetimiz daha da iyi olunca milletimin önünde söz veriyorum. Muhsin Yazicioglu’nun sehadete yürümesinde katkisi olan bütün hainleri teker teker bulup onlara asrin cezasini vermezsek namerdiz. Onlara yapacaklarimizi kendileri bile bilmek istemezler" dedi.

Büyük Birlik Partisi Gebze Ilçe Baskanligi Görkemli Törenle Açildi
Büyük Birlik Partisi, Gebze’de ilçe baskanligini açti. Açilisa, BBP Kocaeli birinci sira milletvekili adayi Serafettin Akdemir, BBP Kocaeli il Koordinatörü Metehan Küpçü, BBP Kocaeli Il Baskani Kaan Sengil, Alperen Ocaklari il Baskani Cüneyt Engin ve çok sayida vatandas katildi.

Açilis konusmasini yapan BBP Kocaeli birinci sira milletvekili adayi Serafettin Akdemir, “Önümüzdeki bu süreç içerisinde sizlerden beklentilerimiz var. Sizin için sizden vekalet istiyoruz. Bu vekaleti de Allah’in izniyle en güzel sekilde yapacagimiza da söz veriyoruz. Bugün sizin oyunuza talibiz. En güzel sekilde buna basarabilecegimize inaniyoruz” diye konustu.



"Günde 5 bin adet çorba dagitacagimiz asevimizi sizlerle birlikte açmanin gururunu onurunu yasiyorum"

Alperen Ocaklarinin ve BBP’nin yaptiklarindan bahseden Alperen Ocaklari Il Baskani Cüneyt Engin, "Umuttepe’de Türkiye’nin en büyük özel asevi olma özelligi tasiyan kompleksi kurduk. Kompleksimiz 750 metre kapali alandan olusuyor. Burada her gün 3 bin ögrencimize ücretsiz yemek veriliyor. Bunun beraberinde ögrencilerin sosyal aktivitelerini yapabilecegi alan olusturduk. Biz vatanimizla, milletimizle dertlenen kisileriz. Geçmisini bilen, gelecegine yön verebilen, ezanina, milletine, bayragina dikkat eden gençler yetistirmek istiyoruz. Burada günde 5 bin adet çorba dagitacagimiz asevimizi sizlerle birlikte açmanin gururunu, onurunu yasiyorum. Biz bunlari yaparken devletin hazinesinden ve kasasindan hiçbir yardim almiyoruz. Bunu BBP ve Alperen Ocaklari kadrosundaki teskilatlarimizla yapiyoruz. Sizlerden vekillik seçimlerinde destek bekliyoruz. Allah nasip ederse daha da güçlendikten sonra projelerimizi büyütecegimize söz veriyoruz. Bizleri bu yolda yalniz birakmayacaginizi ümit ediyorum" ifadelerini kullandi.

"Gebze’den de bir milletvekilligini meclise yollayacagiz. Hakka haykiracagiz"

"Buralara gelmek kolay olmadi. Sizler için mücadele ettik" diyen BBP Kocaeli Il Baskani Kaan Sengil, "Bir milletvekili gerekirse 2 milletvekili çikarip mecliste hakki haykirmak için bu mücadelenin içerisindeyiz. Serafettin baskanim büyüklerinin önünde konusamadi. Biz sizlere büyüklerinin önünde konusamayacak edepte bir milletvekili sunduk. Muhsin baskanimin bir sözüyle bitirmek istiyorum. ’Allah’a vereceginiz hesap ile siyasette millete, tarihin huzurunda vereceginiz hesap arasinda fark yoktur.’ Allah rizasi için biz bu siyaseti yapiyoruz. Sizin sayenizde daha güçlü yapacagiz. Insallah Gebze’den de bir milletvekilligini meclise yollayacagiz. Hakka haykiracagiz" seklinde konustu.



"Bizim önümüze çok engeller koydular"

Parti hakkinda konusan BBP Il Baskan Yardimcisi Metehan Küpçü, “Düne kadar baktiginizda Gebze’de teskilatlarini tam manasiyla tamamlayamamis, kentin bir bölümünde siyaset yapip tamaminda siyaset yapabilme özgürlügüne sahip olmayan bir teskilattik. Bugün geldigimiz noktada Allah’in izniyle Kocaeli’nin en güzel il ve ilçe binalarina sahip teskilatin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Bizim önümüze çok engeller koydular. Fazla uzaga gitmeye gerek yok en yakinlarimiz bile yapti. Bizim adimizin Yilmaz oldugunu onlarda bilmiyordu. Biz siyaseti normal, siradan siyasi partilerin yaptigi gibi yapmaya çalismadik. Biz fark olusturmak istedik. Biz bunlari yaparken bize ’Deli’ dediler, ’Bunlarin ugrastigi ise bak’ dediler. Arkadaslarimin hepsine kefilim hepsi birer matematik uzmani. Edebiyat ve felsefe alninda da birçok hocadan daha iyiler" dedi.



"Geldigimiz noktada her 3 evladimizdan biri kendini deist ve ateist olarak adlandiriyor"

Umuttepe’de asevini açtiklarinda karsilastigi tepkiyi anlatan Küpçü, "Bize, ’Asevini çarsiya yapsaydiniz belediyeyi almaniz daha kolay olurdu’ dediler. Biz belediyeyi almak, oy almak için insana yemek yedirecek birine benziyor muyuz? Allah bize ne öyle bir feraset verdi, ne de öyle bir aile yapisinda yetistik. Bizim yarinlarimiz var. Biz 10-20 yil sonraya satilmamis, kimsenin adami olmamis, tertemiz pak nesiller yetistirmenin sorumlulugunu tasiyan bireyleriz. Geldigimiz noktada her 3 evladimizdan biri kendini deist ve ateist olarak adlandiriyor. Bizim evlatlarimizi zehirlediler. Biz zehirlenen evlatlarimizi tek basina mi birakacaktik, birakmayacagiz. Onlara çok güzel ortamlar açtik. Çocuklarimiz ücretsiz yemekleri yerde kültürel alanda hayatlarimizi ve aile yapimizi onlara aktardik, çok da basarili olduk. Sol terör örgütleri bugün duruyor mu? Nasil çalismalar yapiyorlar, nasil evlatlarimizi kandiriyorlar. Onlara evlatlarimizi yem etmememiz lazim. Gençlerimizi eger kurtarirsak, yarinlarimiza yön verebilirsek önümüzdeki yüzyilda lider Türkiye formatina insallah ülkemizi sokacagiz. Hep beraber muasir medeniyetler seviyesine ulasacagiz" diye konustu.



"Sehit baskanimizi sehadete yürümesinde katkisi olan bütün hainleri teker teker bulup onlara asrin cezasini vermezsek namerdiz"

Türkiye’de yapilan çalismalarin mimarindan bahseden Küpçü, "Bunlarin mimari Tük milletidir ve Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan’dir. Cumhurbaskani’nin bu millete olan hizmetini kimse bir kenara koyamaz. Bunun için diyoruz ki ‘Bir oy Büyük Birlige, bir oy Erdogan’a. 12 ilçemizin 12’inde de teskilatlari olan her gün aktif mücadele eden bir teskilatiz. Sehit Muhsin Yazicioglu su an sag olsaydi bizim gözlerimizden öper, bizi yanindan bir saniye bile ayirmazdi. Seçimler bittikten sonra gücümüz kuvvetimiz daha da iyi olduktan sonra milletimin önünde söz veriyorum. Sehit baskanimizi sehadete yürümesinde katkisi olan bütün hainleri teker teker bulup onlara asrin cezasini vermezsek namerdiz. Onlara yapacaklarimizi kendileri bile bilmek istemezler. Bizim ve bazi siyasi partiler için diyorlar ki ‘Eger onlara oy verirseniz oyunuz bosa gidecek’ diye söylemleri var. Vereceginiz hiçbir oy bosa gitmeyecek. Üzerinizde de vebal vardir. Eger buradan bir vekil çikartamazsak, terör örgütleri mensuplari eger bir vekil çikarirsa bu hepinize vebaldir. Bu hepinizin üstüne yüktür" seklinde konustu.

Kaynak: İHA