Bakan Mus'tan Roman Vatandaslara Göbek Attiran Müjde

SAMSUN – Ticaret Bakani Mehmet Mus, Samsun’da Roman vatandaslarla bulustugu toplantida, vatandaslarin kullandigi dügün salonunun fiyatini günlük 3 bin 750 TL’den bin TL’ye düsürünce Romanlar sevinçten göbek atip, Recep Tayyip Erdogan sloganlari attilar.

Bakan Mus'tan Roman Vatandaslara Göbek Attiran Müjde
AK Parti Samsun 1. Sira Milletvekili Adayi ve Ticaret Bakani Mehmet Mus, Samsun’da seçim faaliyetlerini yürütmeye devam ediyor. Bu çerçevede Canik Kültür Merkezi’nde ilk olarak Saglik-Sen üyeleriyle bir araya gelen Bakan Mehmet Mus, ardindan da ilçede yasayan Roman vatandaslarla bulustu. Romanlar tarafindan coskulu bir sekilde karsilanan Bakan Mus, verdigi müjde ile Roman vatandaslarin gönlünde taht kurdu.

Bakan Mus’tan Romanlara göbek attiran müjde

Canik Belediyesi bünyesinde çalisan Roman sayisinin oldukça fazla olduguna dikkat çeken Ticaret Bakani Mehmet Mus, “Buradan gördügümüz gibi Roman vatandaslarimiz 14 Mayis’taki seçimlerde çoktan kararlarini vermisler. Dolayisiyla kendileri insallah 14 Mayis’ta Recep Tayyip Erdogan’in tekrar cumhurbaskani seçilmesinde onlarin da oyuyla olacak bu. Burasi Canik Belediyesi, su an sizinle çok yakin iliskileri var. Hem projeler yapiyorsunuz hem de istihdam konularinda. Ben baktim, nüfus orani olarak ilçenin yüzde 4’ü, ama belediyede istihdam orani da yüzde 13. Dolayisiyla burada bu sosyal belediyeciligi de belediye baskanimiz gerçeklestirmis ve bu oranla Türkiye’de 2. sirada geliyor. Bir de az önce bir salon meselesinden bahsedildi. Ben de baskanla konustum günlük olarak salon kiraya veriyor. 2 günlük 7 bin 500 TL’ymis. Yani bir günlük 3 bin 750 TL ediyor. O zaman bu yil boyunca yarindan itibaren bu salonu bin TL yapalim. Ibrahim Sandikçi baskanima da tesekkür ediyoruz. Sag olsun kendisi de imkanlarini seferber etti. Coskunuz için, sevginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Bakan Mus’un müjdesinin ardindan Roman vatandaslar Recep Tayyip Erdogan sloganlari atarak, oynamaya basladilar.
Kaynak: İHA