Suç Makineleri Yakalandi

Bolu’da silah ve kesici aletlerle vatandaslari tehdit ederek para temin ettigi tespit edilen ve haklarinda çesitli suçlardan aranmalari bulunan 4 süpheli, es zamanli safak operasyonuyla kiskivrak yakalandi.

Suç Makineleri Yakalandi
Bolu Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, silah ve kesici aletler kullanarak, tehdit ve hakaret gibi yöntemlerle vatandaslari korkutan, panige sevk eden ve bu sekilde para aldigi tespit edilen C.A. (24), M.K. (25), A.B. (31) ve I.A. (34) isimli sahislara yönelik safak operasyonu düzenledi.

Operasyonda yakalanarak gözaltina alinan 4 süphelinin evlerinde arama yapildi. Aramalarda, suçta kullanildigi degerlendirilen 2 ruhsatsiz tabanca, bu tabancalara ait 2 sarjör, 17 adet 9 mm çapinda tabanca fisegi, ruhsatsiz av tüfegi, av tüfegi sarjörü, 8 adet 12 kalibre av tüfegi fisegi (kartusu), musta, biçak, uyusturucu madde ögütme aparati, 14 gram kenevir tohumu, 5 gram esrar maddesi, uyusturucu madde tüketiminde kullanilan sigara sarma kagidi ve 5 uyusturucu hap ele geçirildi.

C.A. (24), M.K. (25) ve I.A. (34) isimli sahislarin "dolandiricilik, yaralama, hakaret, kullanmak için uyusturucu veya uyarici madde bulundurmak, kabul etmek ve satin almak" olmak üzere çok sayida suçtan aranma kayitlarinin oldugu tespit edildi.

Ifadeleri alinmak üzere emniyet müdürlügüne götürülen 4 süpheli, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA