Bolu'da Feci Kaza Kameraya Yansidi Açiklamasi 2'Si Agir 7 Yarali

Bolu’da D-100 karayolunda hafif ticari araç ile otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 2’si agir 7 kisi yaralandi. Kaza anlari ise araç kamerasina saniye saniye yansidi.

Bolu'da Feci Kaza Kameraya Yansidi Açiklamasi 2'Si Agir 7 Yarali


Kaza, D-100 karayolu Yumrukaya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine gitmekte olan Melike Taskin idaresindeki 54 B 5834 plakali hafif ticari araç ile D-100 karayolunda karsiya geçmek isteyen Mehmet Özbey yönetimindeki 14 ABR 917 plakali otomobil çarpisti. Çarpismanin etkisiyle iki araç refüje savruldu. Meydana gelen kazada 14 ABR 917 plakali araç içerisinde yolcu konumunda bulunan Mualla Özbey ve Meryem Tombul agir yaralanirken sürücü Mehmet Özbey hafif yaralandi. Ayrica hafif ticari araç içerisinde bulunan sürücü Melike, Efe, Emre ve Zümra Taskin yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye saglik, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kisa süre içerisinde gelen saglik ekipleri tarafindan agir yarali olan ve kalbi duran Mualla Özbey’e kaza mahallinde dakikalarca kalp masaji yapildi. Kalp masaji yapilarak ambulansa bindirilen Mualla Özbey hastaneye kaldirildi.

Aracin basinda dakikalarca oturdu

Öte yandan kazada yara almayan sürücü Mehmet Özbey, esi Mualla Özbey’in ve araçta bulunan Meryem Tombul’un hastaneye götürülmesinin ardindan paramparça olan aracinin yani basinda dakikalarca oturdu. Özbey, daha sonra ise tedbir amaçli hastaneye götürüldü.

Kaza ani araç kamerasinda

Meydana gelen kaza anlari ise bir aracin içerisinde bulunan kameraya yansidi. Yolun karsisina geçmek isteyen otomobile, hafif ticari aracin çarptigi feci anlar saniye saniye kaydedildi. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA