Nevsehir'de Yol Çizgileri Yenileniyor

Nevsehir Belediyesi sicak asfalt serimi ve üstyapi çalismalarini tamamladigi yollar basta olmak üzere çizgileri silinen tüm yollarda yaptigi çizgi çalismasi ile trafik güvenligini artiriyor.

Nevsehir'de Yol Çizgileri Yenileniyor


Gerçeklestirdigi üstyapi yatirimlari ile sehir merkezindeki ulasim konforunu arttiran ve 21 ayda 44 km sicak asfalt çalismasi gerçeklestirerek bir rekora imza atan Nevsehir Belediyesi, üstyapi çalismalarinin tamamlandigi ve çizgileri zamanla silinen yollarda yol çizgi çalismasi yapti. Asfalt serimi tamamlanarak yaya kaldirimlari yenilenen yerlerde yapilan yol çizgisi ve isaretleme çalismalari sayesinde trafik düzeni daha kontrollü saglanirken, sürücüler de trafik kurallari konusunda farkindalik sahibi oluyor. Nevsehir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Bekdik Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi, Emek Mahallesi, Yeni Mahalle, 2000 Evler Mahallesi ve Sümer Mahallesi’nde çizgi çalismasi yapiyor.

Zabita Müdürlügü ekiplerince yollarda gerekli güvenlik önlemlerinin alinmasinin ardindan gerçeklestirilen çalismalarda, uluslararasi standartlara uygun, sicaga dayanikli, gece sürücüler için parlama özelligine sahip ve dikkat çekici boya kullaniliyor.
Kaynak: İHA