MÜZED Yil Sonu Konserine Sanatseverlerden Yogun Ilgi

Musiki Muallim Mektebi, Müzik Egitimcileri Dernegi (MÜZED) 2022-2023 egitim ögretim dönemi yil sonu konserine ev sahipligi yapti.

MÜZED Yil Sonu Konserine Sanatseverlerden Yogun Ilgi
Mamak Belediyesi ev sahipliginde ve desteginde Musiki Muallim Mektebi’nde MÜZED yil sonu konseri düzenlendi.

2022-2023 egitim ögretim dönemi yil sonu konserinde Sef Ilkim Yilmaz yönetiminde MÜZED Türkiye Müzik Ögretmenleri Orkestrasi, Müzik Ögretmeni Halide Zehra Onat yönetiminde MÜZED Faik Canselen Çoksesli Ögretmenler Korosu ve Müzik Ögretmeni Hülya Sagir yönetiminde MÜZED Ankara Mandolin Toplulugu eserlerini icra etti. Bu anlamli gecede MÜZED Onursal Baskani Ali Uçan ve Mamak Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Dügmeci de MÜZED üyeleri, yöneticileri, ögretmenleri ve ögrencilerini yalniz birakmadi.

Türk Sanat Müzigi ve Halk Müzigi yapitlarinin, dünya müzikleri örneklerinin icra edildigi konser, seyircinin begenisini kazandi. Chopin’den Neset Ertas’a, Asik Veysel’den Esin Engin’e birçok degerli sanatçinin önemli eserleri, bu önemli gecede MÜZED orkestralari tarafindan icra edildi.

"Mamak sanatla anilmaya devam edecek"

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, "Tarihi Musiki Muallim Mektebi’miz, tarihine yakisir bir sekilde sanata ve sanatçiya hizmet etmeye devam ediyor. Musiki Muallim Mektebimiz artik Baskent’te sanatin kalbi, sanatin merkezi haline dönüstü. Mamak, Musiki Muallim Mektebi’nde düzenlenen etkinlik ve faaliyetlerle sanatla anilmaya devam edecek" diye konustu.

Kaynak: İHA