Kdz. Eregli'de 4-6 Yas Kur'an Kurslari Yil Sonu Etkinligi Düzenledi

Zonguldak’in Eregli ilçe Müftülügüne bagli 4-6 yas grubu Kur’an kurslarinda egitim gören ögrenciler için yilsonu etkinligi düzenlendi.

Kdz. Eregli'de 4-6 Yas Kur'an Kurslari Yil Sonu Etkinligi Düzenledi
Akin Tatoglu gösteri ve Konferans Salonu’nda düzenlenen program Istiklal Marsi ve Kur’an Kerim okumasiyla basladi.

Düzenlenen etkinlige Eregli ilçe Milli Egitim Müdürü Harun Akgün, Kdz. Eregli Ilçe müftüsü Sabri Kütükçü ve çok sayida sivil toplum örgüt temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katildi.

Çocuklarin okudugu kisa süreler ve ilahiler begeni topladi. Ilçe Müftüsü Sabri Kütükçü, sekiz ay boyunca kurslarda egitim gören çocuklarin Kuran’i Kerim’i çok güzel bir sekilde okuduklarini söyledi.



Kurs hocalarinin çocuklarin egitimi için büyük gayret ve çaba sarf ettiklerini belirten Kütükçü, "Ben yaklasik 30 yillik meslek hayatimda çok farkli bölgelerde 9 ayri il ve ilçelerde çalistim belki büyüklük olarak Eregli en büyük ilçelerden biri ve ben Eregli’de bunu da gördüm Eregli kadar manevi degerlerine sahip çikan Eregli kadar hayir isleyen vatandaslar görmedim onun için Eregli halkina sükranlarimi arz ediyorum. Ümit ediyoruz bu hayirlari yapan yardimlari yapan dostlarimizi mahcup etmeden onlarin gönül dünyasindaki kurduklari dostluklari insa etme suretiyle biz Eregli’den ayrilsak bile her zaman gönlümüz burada olacak. Ben tesekkürün en büyügünü bugün buradaki evlatlarimizi yetistiren ve bu günkü etkinlikte birbirinden güzel yeteneklerini sergileyen velilerimize etmek istiyorum’ dedi.

Düzenlenen etkinlik çocuklarin tiyatro gösterisi ve mehteran sunumu ile son buldu.
Kaynak: İHA