Inegöl'de Yollar Parke Tasla Kaplaniyor

Merkezdeki konforu kirsal mahallelere de tasiyan Inegöl Belediyesi, Mezit Mahallesinde 7 sokakta 10 bin m2 parke tas uygulamasi gerçeklestiriyor.

Inegöl'de Yollar Parke Tasla Kaplaniyor
Bir yandan sehri gelecege tasiyacak vizyon projeleri hayata geçirirken bir yandan da rutin belediyecilik hizmetlerini, altyapi ve üstyapi uygulamalarini sürdüren Inegöl Belediyesi, özellikle kirsal mahallelerde merkezdeki konforu saglayacak çalismalar gerçeklestiriyor. Bu çerçevede Mezit kirsal mahallesinde altyapinin tamamlandigi 7 sokakta 10 bin m2 parke tas uygulama çalismasi baslatildi. Parke tas teminini Bursa Büyüksehir Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen, uygulamanin ise Inegöl Belediyesi tarafindan sürdürülen çalismayla Mezit mahallesi yazin toz, kisin çamur sikayetinden kurtulmus olacak.

Yüzde 70’i tamamlanan parke tas uygulamasi çalismasi devam ederken, Belediye Baskani Alper Taban beraberindeki heyetle birlikte mahalleyi ziyaret etti. Çalismalari yerinde inceleyen Baskan Taban, konuya iliskin açiklamalarda da bulundu. 28 Mayis’ta yapilan seçimlere de deginen Baskan Taban, “Pazar günü bir seçim yasadik. Seçimin ardindan yeniden herkes isine gücüne devam ediyor. Öncelikle ben seçimlerin ülkemize, milletimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Mezit Mahallesinde devam eden çalismalari yerinde incelemek üzere bir arada olduklarini hatirlatan Baskan Taban, söyle devam etti: “Burada 7 ayri sokakta gerçeklestirdigimiz parke tas uygulamalarini inceledik. Arkadaslarimiz bu çalismalari devam ettiriyordu. Büyük oranda tamamlandi, biz de kalan kismi ve yapimini görüyor olduk. Insanin oldugu yerde, yasamin oldugu yerde, hayatin devam ettigi yerde bizler de belediyecilik anlaminda olan eksiklerimizi gidermeye, sorun ve problemleri çözmeye devam ediyoruz. Sadece su parke tas çalismasinin maliyeti 2 milyon TL ve 91 kirsal mahallemiz var. Bu mahallelerimizin her birine biz bir bir bu uygulamalari götürerek oralarda hayati daha konforlu, daha vatandasimizin huzurlu bir sekilde yasamasini istiyoruz. Çalisma arkadaslarimiza ve Alinur Aktas Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Inegöl’ün her alaninda, her kösesinde izi var, eseri var, gayreti var. Teskilat üyelerimize tesekkür ediyorum. Onlar da kendi organizasyonuyla eksikleri ve aksaklari bizlere iletiyorlar. Yapilmis olan da bizim için mutluluk verici. Ben yapilan çalismalarin Mezit Mahallemize hayirli olmasini diliyorum.”
Kaynak: İHA