Gelecek Partili Özdag Açiklamasi '10 Milletvekili Arkadas Olarak CHP'ye Istifa Dilekçelerimizi Verdik'

CHP listelerinden Mugla milletvekili seçilen Selçuk Özdag, “Biz bugün Gelecek Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne istifa dilekçelerimizi verdik 10 milletvekili arkadas. TBMM’ye de vermis bulunuyoruz. Yemin töreninde de kendi partimiz ile yemin edecegiz” dedi.

CHP listelerinden Gelecek Partisi adina Mugla milletvekili olan Selçuk Özdag, milletvekilligi kaydini yaptirdiktan sonra basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Özdag, su ifadeleri kullandi:

“Biz bugün Gelecek Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne istifa dilekçelerimizi verdik 10 milletvekili arkadas. TBMM’ye de vermis bulunuyoruz. Yemin töreninde de kendi partimiz ile yemin edecegiz. Burada beraberce Millet Ittifaki birlikte yürümeye, birlikte millet iradesini veya milletin problemlerini meclise yansitmaya, kamuoyuna yansitmaya devam edecegiz. Çünkü 10 ay sonra belediye baskanlari seçimi var. Oraya hazirlanmamiz gerekiyor. Özelestiri mutlaka yapilir, her parti yapmalidir. Elestirilere de açigiz. Neden kazanamadik, niçin kazanamadik? Esit bir seçim degildi, adil bir seçim degildi. Buna ragmen kazanabilir miydik? Evet kazanabilirdik.”
Kaynak: İHA