Bolidzade Yunus Efendi Anisina Resim, Mektup Ve Siir Yarismasi

Erzurum Kongresi Delegesi Bolidzade Yunus Efendi anisina düzenlenen resim, mektup ve siir yarismasinda dereceye girenler ödüllendirildi.

Bolidzade Yunus Efendi Anisina Resim, Mektup Ve Siir Yarismasi
Samsun Ilkadim Kaymakamligi Konferans Salonu’nda, Ilkadim Ilçe Milli Egitim Müdürlügü ve Bolidoglu Egitim ve Yardimlasma Vakfi tarafindan Erzurum Kongresi Delegesi Bolidzade Yunus Efendi anisina düzenlenen resim, mektup ve siir yarismasi kazananlari için ödül töreni yapildi. Ödül törenine katilan Ilkadim Ilçe Milli Egitim Müdürü Özer Ersoy yarismada dereceye girip ödül kazanan ögrencilere tek tek basarilar dilerken, önlerindeki egitim hayatlari boyunca ellerinden gelen tüm destegi vereceklerini söyledi.



Düzenlenen resim, mektup ve siir yarismasi kazananlarina Müdür Özer Ersoy ödüllerini verirken, siir yarismasinda birinciligi elde eden Istiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Sena Nur Kina 7 bin TL, mektup yazma yarismasinda birinci olan Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu’ndan Buglem Pisirir 6 bin TL, resim yarismasinda birinciligi kazanan Maarif Ilkokulu’ndan Davut Berat Aydin da 5 bin TL para ödülü aldi.

Ödül töreni toplu fotograf çekiminin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA