Baskan Tören Açiklamasi 'Ulasim Aginda Önemli Çalismalar Gerçeklestiriyoruz'

Ordu’nun Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, ilçenin sehir merkezinde ve kirsal mahallelerde ulasim anlaminda önemli çalismalari yürüttüklerini söyledi.

Baskan Tören Açiklamasi 'Ulasim Aginda Önemli Çalismalar Gerçeklestiriyoruz'
Altinordu Belediyesi tarafindan vatandaslara konfor kazandiran sicak asfalt çalismalari devam ediyor. Hem merkezde, hem de kirsal mahallelerde çalismalarini sürdüren ekipler, son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nin 9 sokaginda baslattigi çalismalari tamamladi. Ekipler mahallede toplamda bin 500 metre yagmur suyu altyapisini hayata geçirirken, altyapi çalismalarinin ardindan Ordu Üniversitesi’ne hem de Ordu-Giresun karayoluna baglayan sokaklar sicak asfalt konforu ile bulusturularak hizmetine sunuldu.

Altinordu Belediyesi’nin altyapi ve yol çalismalarini degerlendiren Belediye Baskani Askin Tören, “Yasanabilir modern sehir yolunda yürüyüsümüz emin adimlarla devam ediyor. Cumhuriyet Mahallemizde yapilasmanin tamamlandigi sokaklarda hem altyapi, hem de sicak asfalt çalismalari gerçeklestiriyoruz. Sehir merkezinde yillarin akut sorunlarina çözüm üretirken kirsal mahallelerimizin ulasim aginda da önemli çalismalar gerçeklestiriyoruz. Çalismaya, yatirim yapmaya, eser ve hizmet üretmeye, sehrimizi gelistirmeye güzellestirmeye ve hemsehrilerimizin konforunu arttirmaya devam ediyoruz. Tamamlanan çalismalarimiz mahalle sakinlerimize ve sehrimize hayirli olsun” dedi.

Vatandaslar ise yapilan hizmetler için tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA