Tira Arkadan Çarpan Otomobilin Sürücüsü Yarali Arkadaslarini Birakip Kaçti

Afyonkarahisar’da tira arkadan çarpan ve büyük bir kismi parçalanan otomobilde 2 kisi yaralanirken, yaralilardan biri kaldirildigi hastanede öldü. Kazanin ardindan kaçtigi iddia edilen otomobil sürücüsü ise araniyor.

Tira Arkadan Çarpan Otomobilin Sürücüsü Yarali Arkadaslarini Birakip Kaçti
Kaza, Dinar ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 03 F 0549 plakali otomobil henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü önünde seyreden F.E., yönetimindeki 63 AFY 945 plakali tira arkadan çarpti. Çarpmanin etkisi ile otomobilin büyük bir kismi parçalanarak adeta hurdaya döndü. Kazanin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri kazada yaralanan Nuri Y., ve Ibrahim B., isimli sahislari aracin içerisinden çikararak ambulans ile hastaneye kaldirdi. Yaralilardan Nuri Y., kaldirildigi Dinar Devlet Hastanesinde kurtarilamayarak yasamini yitirdi. Diger yarali Ibrahim B.’nin ise tedavisinin devam ettigi bildirildi.

Kazanin ardindan görgü taniklarinin ifadelerinden yola çikan polis ekipleri ise otomobili kullandigi ve kazanin ardindan kaçtigi iddia edilen sürücü M.B.’yi yakalamak için çalisma baslatti.

Olayin ardindan savcilik tarafindan baslatilan sorusturmanin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA