Pursaklar Belediyesinden 'Is Sagligi Ve Is Güvenligi' Egitimi

Pursaklar Belediyesi, Hizmet Içi Egitim programlari çerçevesinde belediye personeline "Is Sagligi ve Güvenligi" egitimi verdi.

Pursaklar Belediyesinden 'Is Sagligi Ve Is Güvenligi' Egitimi
Vatandaslara daha kaliteli hizmet vermek adina personeline egitici seminerlerine ara vermeden devam eden Pursaklar Belediyesi, ‘Hizmet Içi Egitim’ programlari çerçevesinde Insan Kaynaklari Müdürlügü tarafindan memur ve kadrolu isçilere yönelik "Is Sagligi ve Is Güvenligi" egitimi verdi. Is sagligi güvenligi uzmanlari tarafindan Pursaklar Belediyesi Meclis Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen egitim seminerine birim müdürleri basta olmak üzere memur ve kadrolu belediye personeli katildi.



"Personelimizin sagligini ve güvenligini düsünmek önemli sorumluluklarimizin basinda geliyor"

Ilk önceliklerinin her zaman personelin sagligi oldugunu ifade eden Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Personellerimizin sagligini ve güvenligini düsünmek önemli sorumluluklarimizin basinda geliyor. Bu dogrultuda Hizmet Içi Egitim programlari kapsaminda is sagligi ve güvenligi konusunda gereken hassasiyeti göstererek personellerimize gerekli olan egitimleri veriyoruz. Hizmet içi egitimlerle personellerimizin kapasitesinin artirilmasina yönelik egitim faaliyetlerimiz araliksiz devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA