Gaziantep'te Kolej Ögrencilerinden Mezuniyet Balosu

Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullari bünyesinde faaliyet gösteren GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve GKV Cemil Alevli IB Koleji’nden 2022-2023 egitim ögretim yilinda mezun olan ögrenciler için balo düzenlendi. Geleneksel mezuniyet balosuna aileleriyle birlikte katilan ögrencilerin duygusal anlari dikkat çekti.

Gaziantep'te Kolej Ögrencilerinden Mezuniyet Balosu
2022-2023 egitim ögretim yilinda Gaziantep Kolej Vakfi Özel Liselerinden mezun olacak ögrenciler için balo düzenlendi.

Ögrencilerin aileleriyle birlikte katildigi baloda duygusal anlar yasanirken mezun ögrenciler hep birlikte kendileri için hazirlanan pastayi kesmeyi ihmal etmedi. 59 yildir Anadolu’nun egitim alanindaki en güçlü kurumlari arasinda yer alarak yeni nesillerin yetistirilmesinde önemli misyonlar üstlenen Gaziantep Kolej Vakfi Özel Okullarinin kurulusunun 59.yilinda mezun olacak lise ögrencileri için düzenlenen geleneksel baloyla ilgili bilgiler veren GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki “Basariyla kurumlarimizdan mezun olan ögrencilerimizi kutluyorum. Inaniyorum ki mezunlarimiz Türkiye’nin ve dünyanin en prestijli üniversitelerinde yüksek ögrenimlerini tamamlayarak ülkemize, milletimize önemli hizmetler gerçeklestirecektir. Egitimleri boyunca GKV ailesinin en önemli destekçileri arasinda yer alan ögrenci velilerimize ve bu gecenin organizasyonunda büyük emekleri bulunan idareci ve ögretmenlerimize de çok tesekkür ediyorum” dedi.

Muhtesem gece mezunlarimizin isimlerinin tek tek okunarak salona girisleri ve danslariyla basladi.

Geceye katilan GKV Özel Okullari Genel Müdürü Ismet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, Idari Müdür Yardimcisi Ali Dirgen, 12. Siniflardan Sorumlu Müdür Yardimcisi ve Sinav Koordinatörü Duygu Yildiz, IB Koordinatörü Ali Pamuk ve 12. Siniflardan Sorumlu Psikolojik Danisman ve Rehber Ögretmen Zehra Dogan’a egitim/ögretim faaliyetlerindeki basarilarindan dolayi günün anisina çiçek takdimlerinden sonra mezun ögrencileri için hazirlanan mezuniyet pastasi kesimiyle gece son buldu.
Kaynak: İHA