Dügüne Hazirlanan Gelin Adayinin Çeyizleri Çalindi

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde dügün hazirliklari yapan Sila Kural’in çeyiz esyalari oturdugu apartmanin çatisindan çalindi.

Dügüne Hazirlanan Gelin Adayinin Çeyizleri Çalindi
Turgutlu’da kimligi belirsiz kisi ya da kisiler tarafindan Demirel Caddesinde 4 katli bir apartmanin çatisindaki depoda bulunan yaklasik 50 bin TL degerindeki çeyiz esyalari çalindi.

Turgutlu’da evlenme planlari yapan ve kendisi yurtdisinda bulunan Sila Kural ve yakinlari hirsizlik soku yasadi. Kuzeni Sila Kural ile ayni apartmanda oturan Merve Akinci yasanan hirsizliktan dolayi büyük üzüntü duyduklarini belirtti.

Olay Turgutlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Demirel Sokakta bulunan bir apartmanin çatisinda meydana geldi. Hirsiz yada hirsizlar apartmanin çatisinda bulunan deponun kapisini kirarak Kural’a ait çeyiz esyalarini çaldi. Olay yerinde parmak izi çalismasi yapan polis, süpheli ya da süphelilerinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Yasanan olaydan dolayi büyük üzüntü duyduklarini ve kuzeni Sila Kural’in birtakim isleri için yurt disinda oldugunu söyleyen Merve Akinci ise yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi: “Teyzemin kizi yurt disinda bulunuyor. Orada yapmis oldugu birikimi Türkiye’ye gönderip, biz de burada çeyiz yapiyorduk. Maalesef ki gece giren hirsizlar, burada birikimlerini çalmis. Çok üzgünüz. Kuzenime nasil anlatacagimizi bilmiyoruz. Türkiye’ye geldiginde gerçekten çok üzülecek. Hirsizlarin bir an önce yakalanmasini istiyoruz. 50 bin TL degerindeki birikimi gitti. Turgutlu’nun bu nezih mahallesinde bu hirsizligi yapanlar nasil insan içine çikiyorlar? Inanamiyorum, Insallah bir an önce yakalanirlar.”
Kaynak: İHA