MHP Il Baskani Yilmaz; 'Türk Ve Türkiye Yüzyili'na Omuz Omuza Yürüyoruz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, “Türk ve Türkiye Yüzyili’ni insa etmek üzere omuz omuza hedefe yürüyoruz” dedi.

MHP Il Baskani Yilmaz; 'Türk Ve Türkiye Yüzyili'na Omuz Omuza Yürüyoruz'


MHP Denizli Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, 13. Cumhurbaskanligi 2. Tur Seçimleri çerçevesinde oyunu Pamukkale ilçesine bagli Irliganli Mahallesi’ndeki Saglik Meslek Lisesinde kurulan 2182 nolu sandikta kullandi.

Sandiktan milletin iradesinin çikacagina isaret eden MHP Il Baskani Mehmet Ali Yilmaz, “Cumhurbaskanligi 2. Tur Seçimlerinin devletimize, milletimize ve sehrimize hayirlar getirmesini dilerim. Milletimiz ne karar verirse basimiz üstünedir. Türk ve Türkiye Yüzyili’ni insa etmek üzere omuz omuza hedefe yürüyoruz. Milletimizin karar ve kanaati nasil tecelli ederse etsin basimizin üzerinedir. Bizler demokrasiye inanmis siyasetçileriz. Demokrasinin geregi seçimler; milletimizin iradesini sandiga yansitmak sureti ile kanaatini ve buna bagli gelecegi yönetim seklini ortaya koymasidir. Milletimiz ne derse basimiz üstünedir. Bizler huzura, güvene ve istikrara oy veriyoruz. Liderimizin emrinde, Türkiye’nin daha çok gelismesi ve büyümesi için adayimiz belli, kararimiz nettir. Milletimizin destegi ve Cenab-i Hakkin izni ile Türk ve Türkiye Yüzyili baslayacak insallah” seklinde konustu.

Kaynak: İHA