Aydemir Açiklamasi 'Kazanan Yüce Türk Milletidir'

Ak Parti 27’inci dönem Milletvekili Ibrahim Aydemir, ‘Millet iradesi, yalan ve iftira siyasetine galip gelmis, milletimizin destansi iradesi bir kez daha sandikta tecelli etmis, kazanan yüce Türk Milleti olmustur. Türkiye Yüzyili baslamis, büyük ve güçlü Türkiye’nin temeli atilmistir. ‘ dedi.

Aydemir Açiklamasi 'Kazanan Yüce Türk Milletidir'
Aydemir’in Degerlendirmesi

Kesin olmayan seçim sonuçlarini degerlendiren Aydemir, ‘‘Milli irade yatirim ve hizmet siyasetini kahir ekseriyetle onaylamis, bos vaatleri reddetmis, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ufkunda yürüme kararliligini bir kez daha göstermistir. Karar nettir: Durmak yok, yola devam’ vurgusunu paylasti.

Türkiye Tek Yürek Halinde Erdogan Dedi

Aydemir, Erzurum’da Dadaslar, Elazig’da Gakkoslar, Aydin’da Efeler, Ankara’da Seymenler, Sivas’ta Yigidolar, Karadeniz’de Reislerle Yüce milletimiz Sayin Cumhurbaskanimizla devam karari vermis, Türkiye 2023’ten 2071’e güçlü ve duali bir sefer baslatmistir.’ kaydini düstü.

Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet Ve Tek Devlet Imani

Açiklamasinda Dadaslara tesekkür eden Aydemir, ‘Erzurum yine tarihi bir durus ve kararlilikla Sayin Cumhurbaskanimiza rekor bir destek sunmus, dadaslik ruhu bir kerre daha tezahür etmis, Tek Vatan, Tek Bayrak, Tek Millet ve Tek Devlet imani küresel idrake yeniden ve silinmez bir sekilde belletilmistir.‘ dedi.

Kaynak: İHA