AK Parti'nin Denizli'deki Kalesinde Seçim Kutlamasi

Denizli’de AK Parti’nin kalesi olarak görülen ve ikini tur seçiminde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a yüzde 71.1 gibi rekor bir destek veren Çameli’nde, seçim sonuçlarini kutlamak isteyen kalabalik kent meydanini doldurdu.

AK Parti'nin Denizli'deki Kalesinde Seçim Kutlamasi


13. Cumhurbaskanligi seçimini Cumhurbaskani Erdogan’in kazandiginin belli olmasinin ardindan, AK Parti’nin Denizli’deki kalesi Çameli ilçesinde sevinç gösterileri basladi.

Denizli’de yüzde 71.1 gibi rekor bir oyla Cumhurbaskani Erdogan’a destek veren Çamelililer, seçim kutlamasina basladi.

Tekbirle yürüyüse katilan ve bayraklari eline alan partililer, ilçe kent meydani ve islek noktalarda sevinç gösterisinde bulundu.

“Yüzde 71.1 oraninda yine bizi Türkiye’de tarihi bir farka götürdüler”

Sevinç gösterilerine katilan Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, “Türkiye bugün tarihi seçimini yapti. Cumhurbaskanina olan teveccühünü tekrar göstermis oldu. Ben tüm yurttaslarima ve Türkiye’ye Allah razi olsun diyorum. Ilçemizde de Çameli halkimiza da ayrica çok tesekkür ediyorum. Yüzde 71.1 oraninda yine bizi Türkiye’de tarihi bir farka götürdüler. Bütün Çameli halkimiza tesekkür ediyorum. Insallah 5 yil boyunca Cumhurbaskanimizla beraber bu güzel vatana hizmet yapmak bize nasip olacak. Türkiye’ye hayirli ugurlu olsun” dedi.

Kaynak: İHA