Vanli Ögrencilerden, Depremzede Ögrencilere Duygulandiran Mektup

Osmaniye’de depremzede ögrencilere, Vanli ögrencilerin gönderdigi mektup ve içerisinden çikan küçük hediyeler, okul ögretmenleri basta olmak üzere görenleri duygulandirdi. Gelen mektuplari okuyan ögrenciler, ayni sekilde depremi yasayan Vanli arkadaslarina, kendilerini yalniz hissettirmedikleri için tesekkür etti.

Vanli Ögrencilerden, Depremzede Ögrencilere Duygulandiran Mektup
Kahramanmaras merkezli depremlerin etkiledigi Osmaniye’de ki Remzi Özer Yatili Bölge Ortaokulu ögrencilerine, Van Merkezdeki Vali Mithat Bey Ilkögretim Okulu ögrencileri tarafindan mektup gönderildi. Yasanan deprem felaketi sonrasinda afetzede arkadaslarina destek ve moral vermek için Vanli ögrencilerin kaleme aldigi duygu dolu mektuplar, Osmaniye’deki afetzede ögrencilere ulastirildi. Ögretmenlerinin dagittigi mektuplari okuyan ögrenciler, çok duygulandiklarini ve gönderilen küçük hediyelerle mutlu olduklarini belirterek Vanli arkadaslarina tesekkür etti.

Remzi Özer Yatili Bölge Ortaokulu Rehberlik Ögretmeni Derya Kaya, “Yasanan deprem felaketinin ardindan ögrencilerimizin moral ve motivasyona çok ihtiyaçlari vardi. Bugün de Vali Mithat Bey Ilkögretim Okulundan Van’dan ögrencilerimize mektuplar ve küçük hediyeler geldi. Ögrencilerimizle birlikte mektuplari okuduk, çok mutlu olduk ve duygulandik, onlara moral oldu. Van’daki ögrenciler ve Van halkida deprem yasadilar ve bizi daha iyi anladiklarini düsünüyorum. Mektup gönderen ögrencilerimize çok tesekkür ediyoruz. Böyle bir depremin ve felaketlerin ülkemizce bir daha yasanmamasini diliyorum ve herkese geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Diger ögrenciler de yazilan mektuplarin çok güzel oldugunu ve çok duygulandiklarini belirterek, böyle felaketlerin bir daha yasanmamasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA