Urartu Göz, Saglik Turizmine Hedeflendi

Van ve bölgeye yillardir saglik hizmeti sunan Urartu Göz, yurt disindaki hastalarin da Van’da tedavi olmalarini saglamak için çalismalarini sürdürüyor.

Urartu Göz, Saglik Turizmine Hedeflendi
Yillardir Van ve bölgeye göze dair hizmet sunan Urartu Göz, sehrin ekonomisine ve turizmine daha fazla katki saglamak için çalismalarini sürdürüyor. Kuzey Irak’in Duhok sehrinde bir büro açan Urartu Göz, böylece oradaki hastalarin Van’a gelmesini saglayacak. Konuyla ilgili açiklamada bulunan Urartu Göz kurucularindan Operatör Dr. Baran Bari Ilhan, “Urartu Göz olarak Kuzey Irak’in Duhok sehrinde büro kurduk. Ayrica orada gerekli tanitim çalismalari yapildi ve turizm acenteleri ile anlasma saglandi. Burada da ilimizin 5 yildizli otelleri Elite World Van Otel ve DoubleTree By Hilton Van Oteli ile girisimlerde bulunduk. Insallah diger otellerimizle de görüsüp, yurt disindan gelen hastalarimizin burada konaklamalarini saglayacagiz. Amacimiz oradan getirdigimiz insanlarin hem saglik hizmetlerini yürütelim hem de isin turizm ayagina da destek olalim. Bizim Van Gölü gibi bir nimetimiz var. Ilk gün muayenelerini yaptiktan sonra hastalarimiz 2-3 gün boyunca denize girecek ve ardindan ameliyatlarini olacaklar. Kontrollerini yaptigimiz dönemde suya girmeyecek olan hastalarimiz da sehrin tarihi ve turistik yerlerini gezecek ve bol bol alisveris yapma zamanina sahip olacaklar. Tabii bu gerek alisveris merkezlerimizin gerek otellerimizin gerekse sehirdeki tüm esnafa dolayli olarak yansiyacaktir. Proje çerçevesinde ulasim konusunda zaten anlastigimiz otobüs firmasi var. Bununla birlikte istenmesi halinde özel VIP araçtan rehberlik hizmetine kadar ciddi bir organizasyon plani içerisindeyiz. Insallah yakin bir gelecekte bunu tamamlayarak, sehrimize biraz daha katki sunmayi hedefliyoruz” dedi.

Urartu Göz olarak sürekli büyümeyi hedeflediklerini ifade eden Ilhan, bu çerçevede uzman kadrolarini da genislettiklerini vurgulayarak, “Kadromuza yakin zamanda Dr. Gökhan Yöyler’i dahil ettik. Gökhan Bey Izmir’de ihtisas yapmis, uzun süre göz estetigi basta olmak üzere gözün diger cerrahileri konusunda tecrübeli bir arkadasimiz. Gökhan Bey ile birlikte 6 göz hekimi sayisina ulastik. Insallah önümüzdeki ay retina cerrahisi için akademik düzeyde bir arkadasimizin katilmasiyla da klinigimiz daha da zenginlesecektir. Bunun yaninda yakin bir gelecekte ön binayi da dahil ederek klinigi büyütmeyi ve daha genis yelpazeli bir merkez haline getirme hedefimiz var” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA