'21-27 Mayis Türk Mutfagi Haftasi' Etkinlikleri

’21-27 Mayis Türk Mutfagi Haftasi’ etkinlikleri kapsaminda Degirmenli köyündeki Lalezar Apart Tatil Köyü Restoraninda düzenlenen ve kentin yöresel ürünlerinin tanitildigi program düzenlendi.

'21-27 Mayis Türk Mutfagi Haftasi' Etkinlikleri
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan himayesinde Kültür ve Turizm Bakanliginca tüm yurtta 21-27 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Türk Mutfagi Haftasi etkinlikleri kapsaminda Degirmenli köyünde TKDK destegiyle yapilarak hizmet vermeye baslayan Lalezar Tatil Köyü Restoraninda program düzenlendi.

Programa Vali Hüseyin Öner, Il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Il Jandarma Komutani Ramazan Yigit, kurum müdürleri ve STK temsilcileri katildi.

Il Kültür ve Turizm Müdürlügü koordinesine düzenlenen programda kente özgü evelik otu çorbasi, lokma, katmer, kete ve diger yöresel ürünlerin, tanitimi yapilarak, katilimcilara ikram edildi. Vali Öner, programin ardindan orman ve doga manzarasi ile hizmet vermeye baslayan ve ayni zamanda ilin turizmine de katki saglayan Tatil Köyü bahçesinde gezinti yapti.
Kaynak: İHA