Yanginla Alakali Traktör Fabrikasi Yönetim Kurulu Üyesinden Açiklama

Sakarya’nin Arifiye ilçesinde bulunan Basak Traktör’ün sahasinda yer alan taseron otomotiv firmasina ait boyahanede çikan yangina iliskin Basak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoglu açiklama yapti. Bayramoglu, “Bize çalisan taseron firmamizin boyahane kisminda çikti yangin, yani Basak Traktör ile ilgisi yok bu yanginin. Çok sükür yarali veya can kaybi yok” dedi.

Yanginla Alakali Traktör Fabrikasi Yönetim Kurulu Üyesinden Açiklama
Yangin, 25 Mayis Persembe günü saat 21.30 siralarinda Arifiye ilçesi Hanli Sakarya Mahallesi’nde Basak Traktör Fabrikasi sahasinda yer alan taseron otomotiv firmasina ait boyahanede çikti. Henüz bilinmeyen sebeple çikan yangin, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kisa sürede kontrol altina alinarak söndürüldü. Herhangi bir can kaybi ve yaralananin olmadigi yanginda maddi hasar meydana geldi. Yanginin Basak Traktör ile bir ilgisi olmadigini ve taseronu olan bir firmada meydana geldigini belirten Basak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoglu konuya iliskin açiklama yapti.

“Çok sükür yarali ve can kaybi yok”

Basak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoglu, “Basak Traktör’ün taseronu olan bir firmada bizim fabrikamiza yakin bir firmada boyahane kisminda küçük bir yangin çikti. Sag olsun itfaiyemiz müdahale etti, kisa zamanda söndürüldü. Bir sikintimiz yok. Çok sükür yarali veya can kaybi yok. Dolayisiyla bir sikinti yok, her sey kontrol altinda. Yanginin çikis sebebini bilemiyoruz su anda. Onu itfaiye raporu belirleyecek. Yani neden kaynaklandigini su anda bilmiyoruz. Bize çalisan taseron firmamizin boyahane kisminda çikti yangin, yani Basak Traktör ile ilgisi yok bu yanginin. Çok kisa sürede yaklasik yarim saatte söndürüldü ve bir sikinti yok suanda. Sogutma çalismalari yapildi. Bizim üretimimiz devam ediyor, bizi aksatacak bir sey degil. Bizim fabrikamiz ile ilgili bir sey degil” dedi.

Kaynak: İHA