Mazbatasini Alan AK Partili Sahin Tin Saha Çalismalarina Ara Vermeden Devam Etti

DENIZLI – Denizli’de AK Parti’den 3’üncü kez milletvekili seçilen Sahin Tin, mazbatasini alir almaz 14 Mayis öncesi ve sonrasinda oldugu gibi saha çalismalarina kaldigi yerden devam etti.

Mazbatasini Alan AK Partili Sahin Tin Saha Çalismalarina Ara Vermeden Devam Etti


AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, 26 ve 27’nci döneminde ardindan 14 Mayis’ta yapilan 28. Dönem Milletvekilligi Genel Seçimlerinde yeniden göreve seçildi. AK Parti Il Baskani Yücel Güngör, diger vekiller ve partililerle birlikte Il Seçim Kuruluna gelen Sahin Tin, mazbatasini aldi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Cumhur Ittifaki’ni destekleyen Denizlili hemsehrilerine tesekkür eden Sahin Tin, “Mazbatamizi aldik. Türkiye’mize ve Denizli’mize hayirlara vesile olsun. Aziz milletimizin teveccühüne mazhar olabilmek için canla basla çalismaya devam edecegiz. Rabbim bizleri kutlu mücadelemizde basarili eylesin. Milletimize hizmet yolunda Allah yar ve yardimcimiz olsun” dedi.



Saha çalismalarina kaldigi yerden devam etti

14 Mayis seçimleri öncesi ve sonrasinda saha çalismalarini araliksiz sürdüren AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, mazbata töreninin hemen sonrasinda da solugu sahada aldi. Hafta sonu yapilacak 13. Cumhurbaskanligi Seçimi 2. Turu için vatandaslardan Cumhurbaskani Erdogan’a oy vermelerini isteyen Tin, “Mazbatamizi aldik, durmadan duraksamadan düstük yollara. Denizli’mizin kalbi Bayramyeri’nde esnafimizi ziyaret ettik. Hemsehrilerimizle yan yana, omuz omuzayiz. Denizli’mizin destek ve teveccühüne nail olabilmek için daha çok çalisacagiz. Durmak yok dogru adimla yola devam” diye konustu.

Kaynak: İHA