Baskan Yüce Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Gençlerle Sahlanacak'

Ferizli’de gerçeklestirilen Gençlik Söleni’ne makam araci TOGG ile katilan Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, 28 Mayis için “rehavete kapilmayacagiz” çagrisi yaparak, “Her zaman Türkiye Yüzyili diyoruz, bu vizyonu sahlandiracak olan bizim gençlerimizdir. Size çok güveniyoruz” diye konustu.

Baskan Yüce Açiklamasi 'Türkiye Yüzyili Gençlerle Sahlanacak'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, Ferizli’de gençlerle bir araya geldi. Gölkent Mahallesi Akgöl kenarinda düzenlenen Gençlik Söleni Bulusmasi’na makam araci TOGG ile katilan Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, sohbet ettigi gençlerle yakindan ilgilendi. Gündemi, seçim sürecini, Sakarya’nin ve Türkiye’nin yarinlarini konusan Yüce’ye ve yerli otomobil TOGG’a ilgi çok yogundu.

Programa ayrica Ferizli Belediye Baskani Ismail Gündogdu, 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayi Rahmi Can Sesen katildi.

Gençlerin Baskan Yüce ve TOGG ile hatira fotograflari çekildigi programda Yüce, 28 Mayis için “Rehavete kapilmayacagiz ve bu süreci tarihi bir zaferle taçlandiracagiz” vurgusu yaparak gençlere bu konuda çok güvendigini söyledi.

Yüce ve gençler sölende hep bir agizdan türküler söyledi.



“Türkiye Yüzyili gençlerle sahlanacak”

Gençlere olan inancinin tam oldugunu ifade eden Baskan Yüce, “Bizler her zaman bu ülkenin mihenk tasini gençler olarak gördük. Gençlerimiz gerek AK Parti’mize gerekse vatanimiza ve milletimize hizmet için durmadan, yorulmadan kosturuyorlar. Bizler her zaman Türkiye Yüzyili vizyonu diyoruz. Iste bu vizyonun gelecege tasiyacak ve onu sahlandiracak olan bizim gençlerimizdir. Bizler gençlerimize güveniyoruz ve güçlü bir Türkiye’nin gelecegini gençlerimizle birlikte kurguluyoruz” dedi.



“Vatan bayragini gençler tasiyacak”

Yüce, gençlerin vatan bayragini en iyi sekilde tasiyacagina inandigini ifade ederek, “Türkiye’miz sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde son 20 yilda adet çag atladi. Özellikle sanayi ve teknoloji alaninda gerçeklestirilen reformlar, genç kusaklarimizin istihdami ve onlarin kendilerini gelistirmeleri noktasinda oldukça önemli bir rol oynamaktadir. Bunun yani sira egitimde gerçeklestirilen yenilikler, gençlerimizin ufkunu açarak bu topraklara olan aidiyet duygularini daha da perçinlemistir. Global ölçekte hizla yükselen teknolojiyi yakindan takip eden bir Türkiye var. Kendi teknolojik altyapisini olusturan bir Türkiye var. Insallah gelecekte de gençlerimiz bu vatan bayragini bizden sonra da en iyi sekilde tasiyacaktir” diye konustu.



“Sandiklari patlatacagiz”

Seçim için “rehavete kapilmayacagiz” vurgusu yapan Baskan Yüce, “Biliyorsunuz önümüzde önemli bir 28 Mayis seçimleri var. Gençlerimiz 14 Mayis’ta iyi bir sinav verdi. Simdi ise 28 Mayis’ta yine hep birlikte sahlanis dönemini baslatacagiz. Bizler inaniyoruz ki Türkiye Yüzyili vizyonunu birlikte insa edecegimiz gelecegimizde, gençlerimiz 28 Mayis’ta güven ve istikrar diyecektir. 28 Mayis’ta sandiklari hep birlikte patlatacak ve Türkiye Yüzyilini gençlerin yüzyili yapacagiz” seklinde konustu.

Baskan Yüce, programdan sonra beraberindeki heyetle birlikte Ferizli ve Sögütlü’deki muhtarlarla bulusarak bölgedeki çalismalar hakkinda görüstü ve talepleri dineldi.
Kaynak: İHA