Baskan Ergün Çalismalari Yerinde Inceledi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Manisa Büyüksehir Belediyesinin Sehzadeler Belediyesi is birligiyle prestij cadde çalismasi yürüttügü Erler ve Yesiltepe Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Baskan Ergün Çalismalari Yerinde Inceledi
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Sehzadeler Belediyesi ile birlikte yürüttükleri prestij cadde çalismalarini inceleyerek esnafla bulustu.

Erler ve Alçitepe caddeleri prestij kazandi

Manisa Büyüksehir Belediyesi ile Sehzadeler Belediyesi arasinda imzalanan is birligi protokolünün ardindan MASKI Genel Müdürlügü tarafindan altyapisi yapilan ardindan da Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan üstyapi çalismalarina geçilen Erler ve Alçitepe caddeleri prestij cadde düzenleme çalismalarinda Erler Caddesi’ndeki çalismalar tamamlandi. Alçitepe Caddesi’ndeki çalismalarda da sona gelindi. Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün de caddelerdeki çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Ergün’e inceleme sirasinda MHP Grup Baskanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik de eslik etti. Akincilar Mahallesi Muhtari Haydar Güleç ve Mimar Sinan Mahallesi Muhtari Sinan Bilgin, inceleme gezisinde Baskan Ergün’e çiçek takdiminde bulunarak, yapilan çalismalar nedeniyle tesekkürlerini iletti. Prestij cadde düzenlemesi tamamlanan Erler Caddesi ile çalismalarda sona gelinen Alçitepe Caddesi’ndeki çalismalar hakkinda ilgililerden bilgi alan Baskan Ergün, bölgedeki esnaflara hayirli isler diledi. Yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getiren esnaflar da Baskan Ergün’e ve Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’e çiçek takdiminde bulunup, tesekkür etti.

Prestij cadde incelemeleri sirasinda Baskan Ergün ve beraberindekiler, Sehzadeler Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni de ziyaret etti. Çocuklarla yakindan ilgilenen Baskan Ergün, merkez egitmenlerine de kolayliklar diledi. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, merkezin çalismalari hakkinda konuklarina bilgiler verdi.

Yesiltepe Caddesi’ndeki çalismalari inceledi

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Manisa Büyüksehir Belediyesinin Sehzadeler Belediyesi is birligiyle prestij cadde çalismasi yürüttügü Yesiltepe Caddesi’nde de incelemelerde bulundu. Velioglu Camii’nde kildigi Cuma namazinin ardindan çalismalari inceleyen Baskan Ergün, esnaf ve vatandaslarla da selamlasti.

Adakale Mahallesi Muhtari Ali Dinç, yapilan çalismalar nedeniyle Baskan Ergün ve Baskan Çelik’e tesekkür ederken, mahallesiyle ilgili taleplerini de iletti. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik ile imzaladiklari protokol çerçevesinde Erler ve Alçitepe ile birlikte Yesiltepe Caddesi’nde de prestij cadde düzenlemelerine basladiklarini ifade eden Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, en kisa sürede çalismalari tamamlayarak, caddeyi yenilenen yüzüyle Manisalilarin hizmetine sunmayi hedeflediklerini söyledi.

Incelemelerin ardindan Baskan Ergün, esnaf ve vatandaslarla da selamlasti.
Kaynak: İHA