Patlamada Agir Yaralanan Kepçe Operatörü Yasama 11 Gün Tutunabildi

Denizli’de gaz sikismasi yasanan apartmana elindeki sigarayla girdigi esnada meydana gelen patlamada agir yaralanan genç kepçe operatörü, vücudu ve organlarinda olusan 2. derece yaniklara karsi verdigi yasam mücadelesini 11 gün sonra kaybetti.

Patlamada Agir Yaralanan Kepçe Operatörü Yasama 11 Gün Tutunabildi


Pamukkale ilçesine bagli Topraklik Mahallesinde 14 Mayis 2023 tarihinde saat 04.00 sularinda meydana gelen olayda; ayni binada yasayan kepçe operatörü Servet Sezer (22), elindeki sigarayla apartmandan içeri girdi. Aradan geçen kisa süre sonra bir anda patlama meydana geldi. Büyük gürültü olusturan patlamanin etkisi camlar paramparça olurken, Sezer elinden ve yüzünden yaralandi, binada oturan vatandaslar yataklarinda kalkarak kendini disari atti. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Patlamanin nedeninin gaz sikismasi oldugu belirlendi

Olay yerine giden saglik görevlileri, yarali kepçe operatörünü ambulansla hastaneye kaldirdi. Apartmanin ve dükkanlarinin caminin indigi patlamada, bir galeriye ait olan otomobillerde hasar aldi. Alanda saatler boyunca inceleme yapan ekipler, patlamanin gaz kaynakli oldugunu tespit etti. Binanin bodrumumda yapilan arastirmada, kaçak define kazisi yapmakta kullanilan malzeme ve materyaller ele geçirildi.

Yaralinin kendini disari attigi anlarin ve patlamanin kameraya yansidigi olay sonrasi kepçe operatörü Sezer, Izmir’deki hastaneye sevk edildi. Vücudunun içinde ve disinda 2 derece yaniklar olusan Sezer, patlamanin üzerinden geçen 11 gün sonra hayata tutunamadi. Sabah saatlerinde aci haberi alan aile gözyaslarina bogulurken, kepçe operatörünün cansiz bedeni Aydin’in Buharkent ilçesine bagli Feslek Mahallesi’nde son yolculuguna ugurlandi.
Kaynak: İHA