Büyüksehir Hasta Nakil Araçlari Yine Görev Basinda Olacak

Cumhurbaskanligi Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimlerinde talep eden hasta ve engelli vatandaslari sandiga götüren Denizli Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim ve Saglik Merkezi, 28 Mayis’ta da hizmet verecek.

Büyüksehir Hasta Nakil Araçlari Yine Görev Basinda Olacak


14 Mayis’ta yapilan 13. Cumhurbaskanligi Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, oy kullanmak üzere talep eden hasta ve engelli vatandaslarin imdadina kosan Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim ve Saglik Merkezi hasta nakil araçlari 28 Mayis’ta da hizmet verecek. Bu çerçevede Denizli Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim ve Saglik Merkezi, tam donanimli hasta ve engelli nakil araçlari ile 28 Mayis 2023 Pazar günü görevleri basinda olacak. Talep eden hasta ve engelli vatandaslar, seçim günü oylarini ikamet ettikleri ilçede kullanabilmek için Denizli Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim ve Saglik Merkezi’nin 0 (258) 377 20 12 numarali telefon hattini arayarak nakil hizmeti isteyebilecek.

Denizli’nin 19 ilçesinde hizmet verilecek

Denizli Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim ve Saglik Merkezi’nden randevu alan vatandaslar seçim günü evlerinden alinarak oy kullanacaklari sandiklara götürülecek. Denizli Büyüksehir Belediyesi vatandaslarin demokratik haklarini yerine getirebilmeleri için söz konusu hizmet kent merkezi ile birlikte tüm ilçelerde verecek. Denizli Büyüksehir Belediyesi Evde Bakim ve Saglik Merkezi’nin uzman personel ve tam donanimli araçlariyla talep eden hasta ve engelli vatandaslari ilçe içindeki oy kullanacaklari sandiklara götürecek. Nakil hizmeti sadece vatandaslarin ikamet ettigi ilçe içinde verilebilecek.
Kaynak: İHA