Bizz@Kampüs'te 790 Takim Dankek Için Yaristi

Üniversitelerin 3., 4. sinif ve yüksek lisans ögrencilerinin Ülker’in en sevilen markalari için gelistirdigi yenilikçi pazarlama fikirlerinin yaristigi ‘bizz@kampüs’te, “InnoTeam” takimi “Ülker Dankek” için hazirladigi projeyle birincilige layik görüldü. 115 farkli üniversiteden 790 takim ve 1800’den fazla ögrencinin basvurdugu yarismada, ilk 3’e giren takimlar toplam 127 bin 500 TL ödül ve uzun süreli staj yapma hakki kazandi.

Bizz@Kampüs'te 790 Takim Dankek Için Yaristi
Her yil farkli bir Ülker markasiyla ilgili yenilikçi pazarlama projelerinin gelistirildigi ve 12. kez düzenlenen bizz@kampüs’te dereceye girenler belli oldu. Üniversitelerin 3., 4. siniflariyla yüksek lisans ögrencilerinin “Ülker Dankek” markasi için yaristigi ‘bizz@kampüs’e bu yil 115 farkli üniversiteden 790 takim ve 1800’den fazla ögrenci basvurdu. Yarismada Bahçesehir Üniversitesi Isletme Mühendisligi ve Isletme bölümleri ögrencileri Melike Koygun ve Öykü Ismail’in kurdugu “InnoTeam” takimi birinci oldu. Ikincilik ödülüne Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisligi bölümü ögrencileri Alper Can Yilmaz, Merve Öztürk ve Nazife Ilkin Uslu’nun kurdugu “Dorado” takiminin projesi seçilirken; üçüncülük ödülüne ise Yildiz Teknik Üniversitesi Gida Mühendisligi bölümü ögrencileri Ayça Hacioglu ve Emine Ervan’in “Yildizlilar” takimi layik görüldü.

Birbirinden yenilikçi fikirlerin yaristigi bizz@kampüs’ün online olarak gerçeklestirilen final etkinligine Ülker’in üst düzey yöneticileri gençlerin heyecanini paylasti. Finalde birinciyi Ülker CEO’su Mete Buyurgan, ikinciyi Ülker Insan Kaynaklari Baskan Yardimcisi Faruk Gözleveli, üçüncüyü ise Ülker CMO’su Mustafa Kabakçi açikladi.

Ilk üç sirayi elde edenlerin uzun dönem staj imkâni elde ettigi yarismada; birinci takim 50 bin TL, ikinci takim 42 bin 500 TL ve üçüncü takim ise 35 bin TL olmak üzere toplam 127 bin 500 TL para ödülü kazandi.

"Is hayati öncesi önemli tecrübe"

bizz@kampüs yarismasinin Türkiye’de pazarlama alanina ilgi duyan gençler için önemli bir deneyim firsati sundugunun altini çizen Ülker CEO’su Mete Buyurgan, “Bugüne kadar binlerce ögrencinin katildigi bizz@kampüs 12. yilina girdi. Her yil ögrencilerimiz uzman isimlerin de mentorlugundan yararlanarak, pazarlamada proje gelistirmenin tüm inceliklerini ögrenme firsati buluyor. Aylar süren bir hazirligin ardindan, katilimcilarimizdan Dankek markamizla ilgili birbirinden degerli fikirler dinledik. Çok önem verdigim bu projenin üniversite ögrencilere katki sagladigina, aldiklari egitimlerle de is hayatindan önce önemli bir deneyim ve yetkinlik kazandirdigina inaniyorum. Birbirinden güzel fikirleri ve sunumlariyla, yarismaya katilan gençlerin dinamizmi, farkli bakis açilari, yaklasimlari bu düsüncemi pekistiriyor. bizz@kampüs’e basvuran ekipleri ve tüm asamalarini basariyla geçip diger katilimcilarin arasinda bir adim önce çikan 3 takimdaki genç arkadaslarimi gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA