Bayrampasa'da Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Yasli Kadin Hafriyat Kamyonunun Altinda Kaldi

Bayrampasa’da yolun karsisina geçmek isteyen yasli kadin, hafriyat kamyonunun altinda kaldi. Bir anlik dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada agir sekilde yaralanan talihsiz kadin hastaneye kaldirilirken, o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Bayrampasa'da Feci Kaza Kamerada Açiklamasi Yasli Kadin Hafriyat Kamyonunun Altinda Kaldi
Olay, Bayrampasa Yildirim Mahallesi Sehit Kamil Balkan Caddesi üzerinde saat 15.00’de gerçeklesti. Iddiaya göre, yasli bir kadin yolun karsisina geçmek için biraz bekledi. Duran hafriyat kamyonunun kendisini gördügünü ve yol verdigini düsünen yasli kadin, elini kaldirdiktan sonra karsiya geçmek için hamle yapti. Ancak hafriyat kamyonu ise bir anda hareketlenince talihsiz kadin aracin altinda kaldi. Çevredeki vatandaslari çigliklari üzerine ve bir seye çarptigi düsünen soför bir anda durdu. Ihbar üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri agir yaralanan talihsiz kadina ilk müdahaleyi yaptiktan sonra hastaneye kaldirdi. Soförün ise gözaltina alindigi ögrenildi.

Feci kaza güvenlik kamerasina yansidi

Görüntülerde yolun karsisina geçmek isteyen yasli kadinin, bir süre bekledikten sonra hafriyat kamyonu soförünün kendisine yol verdiginiz zannederek karsiya geçmeye çalistigi görülüyor. Elini kaldiran kadinin bir süre sonra hareketlendigi ve feci kazanin meydana geldigi güvenlik kamerasi görüntülerine yansiyor.
Kaynak: İHA